LAJKOVČANKA U UŽEM IZBORU ZA MIS OVOGODIŠNJEG LETA

U užem izboru za Alo! Miss leta, za 2022. godinu je Lajkovčanka, studentkinja Marija Čitaković (24), koja se već uveliko uspešno okušala u svetu manekenstva, modelinga i glume.  

Na kastingu medijske kuće Alo, koja drugu godinu za redom organizuje takmičenje lepotica leta i izbor najlepše,   u redakciji su pozvane devojke koje su ušle u uži izbor po oceni stručnog žirija. Među 20 najlepših je Lajkovčanka Mrija, koja je među favoritima.

Osim laskave titule Miss leta, za 2022. Godinu, lepotice imaju šansu da osvoje i brojne vredne nagrade.

Prilikom prijave za takmičenje, bilo je potrebno da kandidatkinje pošalju jednu fotografiu lica i jednu fotografiju celog tela, koje nisu smele da biti korigovane u foto-šopu ili filterima.

Za Mariju iz Lajkovca je ovo još jedno u nizu takmičenja lepotica u Srbiji i regionu, na kojima redovno ima zapaženo učešće i osvaja brojne titule. Kaže, da je ovoga puta konkurencija baš žestoka, ali i da je optimista u konačni ishod takmičenja, čije rezultate sa nestrpljenjem očekuje.

Po jednoj poznatoj urbanoj legendi, godinama je jednu zgradu u centru srpske prestonice krasio grafit “Valjevke su najlepše Beograđanke”! Možda grafit doživi blagu korekciju!? A i ne mora. Bitno je, da uspešnih Lajkovčanki i Ljkovčana ima u svim sferama.

Related posts

Leave a Comment