KOLUBARSKI KOTLIĆ 2022; DANI VODENICA NA KOLUBARI I TOPLICI (ISTOK – ZAPAD LAJKOVAČKOM PRUGOM)

“Kolubarski kotlić 2022” i “Dani vodenica na Kolubari i Toplici (ISTOK – ZAPAD LAJKOVAČKOM PRUGOM)”, deo su programa manifestacije “Dani Lajkovca”.

U nedelju 24. jula kod Lovačke brvnare kraj reke Kolubare biće održana 12.-ta po redu manifestacija ʺKolubarski kotlić 2022ʺ, tradicionalna revija kulinarstva i takmičenje u kulinarstvu u organizaciji Lovačkog udruženja ʺDragan Radovićʺ iz Lajkovca, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije opštine Lajkovac.

Kolubarski kotlić spada u red masovnih manifestacija, koja okuplja par desetina takmičarskih ekipa i u proseku oko 100 učesnika, kao i veliki broj posetilaca.

Za kapitene ekipa takmičenja obezbeđene su majice, dok pobednicima takmičenja sleduju pehari. Pored degustacije specijaliteta, posetioce očekuje i prateći muzički program.

Zainteresovani kandidati za takmičenje mogu se prijaviti kod predsednika lovačke sekcije Milana Radovića Malajca, na kontakt tel: 063/ 87 62 651.

Prijava ekipa je od 8 – 9 časova. U 9 časova je početak takmičenja u kulinarstvu, u 13 časova završetak kuvanja, dok je proglašenje pobednika u 14 časova. Kako navode iz lovačkog udruženja, svako od takmičara ima slobodno pravo izbora koje će jelo spremati.

Manifestacuju “Kolubarski kotlić 2022” upotpuniće i bogat multimedijalni program “Dani vodenica na Kolubari i Toplici (ISTOK – ZAPAD LAJKOVAČKOM PRUGOM)”,  koji će u periodu od 24. do 26. jula  okupiti veliki broj umetnika iz zemlje i regiona.

Related posts

Leave a Comment