STEFANA I VALERIJA U FINALU EVROPSKOG PRVENSTVA ZA MLAĐE SENIORKE!

Odbojkašice Srbije do 21 godine, za koje igraju i Stefana Pakić i Valerija Savićević, popodne su u polufinalu Evropskog prvenstva za mlađe seniorke ubedljivo pobedile Poljsku sa 3:0, po setovima 25:21, 25:15 i  25:20. Tako su se obistinile reči šefa stručnog štaba Marijane Boričić da nam Poljakinje „leže“ i  da, bez obzira na njihov odličan nastup u grupi, očekuje pobedu.

Naša reprezentacija se u finalu sutra uveče (nedelja) od 20 časova sastaje sa domaćom Italijom, od koje smo tesnim rezultatom izgubile meč u grupi, posle vođstva od 2:0. Naše devojke su u toj utakmici pokazale da mogu da pobede Italijanke i nadajmo se da će se to desiti upravo u finalu.

Ljubitelji odbojke utakmicu mogu gledati na Jutjub kanalu CEV (https://www.youtube.com/cevolleyball). Verujemo da će mnogi Lajkovčani želeti da gledaju Stefanu i Valeriju u finalu prvog Evropskog prvenstva za mlađe seniorke.

Najefikasnije igračice u današnjem meču bile su Tica sa 13, Taubner i Malešević sa 10 i Kockarević i Osmajić sa 8 poena.

Foto: Odbojkaški savez Srbije

Related posts

Leave a Comment