13 MESECI ISTRAGE -HAPŠENJE 123 OSOBE

U 18 gradova Srbije danas je uhapšeno 123 osobe, a potraga je raspisana za još osam osoba, koji se sumnjiče za izvršenje krivičnih dela iz oblasti organizovanog kriminala i opšteg kriminala.Zaplenjeno je 303 kilograma kokaina, kanabisa, 106 kilograma hašiša, a otkriveno je sedam laboratorija za narkotike kanabis u Srbiji i Nemačkoj.
Izdvaja se hapšenje 11 osoba osumnjičenih da su tokom 2015 i 2016. godine iz rudarskog basena „Kolubara“, ukrali 89.120 litara evro dizela, čime su naneli štetu tom preduzeću od višu od 11,5 miliona dinara.U ovom slučaju za dve osobe je raspisana potraga, a svi uhapšeni, sem jednog zaposleni su u Rudarskom basenu „Kolubara“.EPS je saopštio da je ovom akcijom sprečena šteta koju bi preduzeće imalo.
EPS, naime, godišnje zbog krađe izgubi i do milion i po evra, a ovog je puta nakon višemesečne unutrašnje kontrole u okviru firme i zatim akcijom MUP-a i Tužilaštva uhapšeno 10 osoba osumnjičenih za krađu nafte koja je bila namenjena rudarskoj mehanizaciji na kopovima.
Među uhapšenima je sedam radnika RB “Kolubara”, po jedan sadašnji i bivši radnik “Kolubara usluga” i vlasnik stovarišta u Velikim Crljenima.
– Nadležni u EPS-u nastaviće oštre kontrole kako bi se predupredile ili otkrile eventualne krađe i zaštitila imovina preduzeća – navodi se u saopštenja Sektora za odnose s javnošću tog javnog preduzeća.

Valjevska policija zaplenila je oko 6kg droge i uhapsila dve osobe:
Valjevska policija uhapsila je D.T. (1975), kod koga je pronađeno i oduzeto 1,8 kilograma marihuane, kao i mini laboratorija i I.L. (1986) kod koga je pronađeno i oduzeto nešto manje od četiri kilograma marihuane.
Ova dva hapšenja na teritoriji Valjeva izvršena su u okviru akcije suzbijanja organizovanog i opšteg kriminala, koja je sprovedena u više gradova Srbije.

S A O P Š T E NJ E   MUP-a SRBIJE:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i drugim nadležnim tužilaštvima, u okviru akcije usmerene na suzbijanje organizovanog i opšteg kriminala, sporovedene u više gradova na teritoriji Srbije, uhapsili su 123 osobe, zaplenili više od 177 kilograma marihuane i otkrili tri laboratorije za proizvodnju narkotika.

Tokom akcije zaplenjeno je 177,5 kilograma opojne droge marihuane, najviše u Beogradu 80 kilograma, Kragujevcu 75 i Boru oko 22 kilograma. Takođe zaplenjeno je i 620 različitih vrsta tableta.

Akcija je sprovedena u cilju nastavka pojačanih mera i aktivnosti u sprečavanju i suzbijanju krivičnih dela iz oblasti organizovanog i opšteg kriminala : proizvodnje i krijumčarenja narkotika, trgovine ljudima, krijumčarenja ljudi, posredovanja u vršenju prostitucije, silovanja, nedozvoljeneh polnih radnji, izazivanja opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, teških krađa, neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila, kao i prevara u osiguranju, zloupotreba službenog položaja, falsifikovanja isprava i navođenja na overavanje neistinitog sadržaja.

Policija je tokom akcije zaplenila više komada vatrenog oružja i veću suma novca. Raspisana je potraga za osam osumnjičenih.
***********

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su D.J. (1959) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je tokom septembra, zajedno sa više NN lica sa područja autonomne pokrajine Kosovo i Metohija, prebacio četiri osobe u Hrvatsku i organizovao njihov dalji prevoz ka zemljama zapadne Evrope.
D.J. koji se tereti da je počinio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. osumnjičen je i da je sa još jednom osobom, počinio krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

Sumnja se da je na teritoriji Beograda, posredovao u predaji jedne žene radi pružanja seksualnih usluga, a sve u cilju sticanja materijalne koristi.

* * *
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u nastavku akcije „Armagedon“, uhapsili su četiri osobe osumnjičene za preuzimanje, proizvodnju i distribuciju pedofilskog sadržaja.

Uhapšeni su S.F. (1994) iz Bora, A.M. (1972) iz Beograda, T.Đ. (1966) iz Leskovca i M.K. (1971) iz Beograda.
Policija je, prilikom pretresa stanova i ostalih prostorija koje koriste osumnjičeni, pronašla veću količinu pedofilskog materijala u elektronskom obliku, kao i veću količinu računarske opreme.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
* * *
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, na području Beograda i Aranđelovca uhapsili su 11 članova organizovane kriminalne grupe, koja je u dužem vremenskom periodu vršeći različite zloupotrebe oštetila JP EPS RB ”Kolubara” za oko 11.585.600,00 dinara .

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i pronevera uhapšeni su zaposleni u rudarskom basenu «Kolubara» D.Đ. (1981), M.B. (1986), R.T. (1984), M.S. (1987), S.D. (1975), B.P. (1990), N.P. (1989), V.M. (1972), I.P. (1977) i odgovorno lice jednog stovarišta u Velikim Crljenima M.T. (1980).

Krivičnom prijavom obuhvaćen je i M.Đ. (1969), koji se već nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba sa detetom, dok je za dvojicom osumnjičenih raspisana potraga.

Postoje osnovi sumnje da su D.Đ i M.B., zajedno sa M.Đ. organizovali kriminalnu grupu koja je od avgusta 2015. do avgusta ove godine, po unapred pripremljenom planu, počinila više krivičnih dela prevare. Ostali osumnjičeni bili su članovi kriminalne grupe.

Sumnja se da su D.Đ i M.B, sa rukovaocima mašina dogovarali da količine goriva, koje su u prethodnim smenama napravili kao višak, ne istoče iz cisterne, da bi potom u dogovoru sa M.Đ. višak koji je ostao u cisterni, istakali u rezervoare koji su se nalazili u jednom privatnom preduzeću u Junkovcu.

Osumnjičeni su se sastajali na unapred utvrđenim lokacijama, u okviru polja B ili polja D, gde su, nakon što su ostali članovi grupe bili raspoređeni na prilaznim putevima radi osmatranja, vršili istakanje goriva iz kamiona u kombi vozilo u kome su se nalazila do tri plastična bidona ukupne zapremine 3.150 litara.

Sumnja se da su, nakon istakanja goriva, kombi sa natočenim gorivom odvozili u skladište u vlasništvu jednog od osumnjičenih, a potom ga prodavali na crnom tržištu.

Postoje osnovi sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe na taj način protivpravno prisvojili 89.120 litara evrodizela i naneli štetu JP EPS, RB “Kolubara” Lazarevac u iznosu od oko 11.585.600,00 dinara.

* * *
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su C.A., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

* * *
Beogradska policija uhapsila je Z.Ž. (1983) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je od početka 2016. godine, u obračunu navijačkih grupa u Železniku, radi prevlasti na tržištu narkotika, sa više NN osoba, upotrebom vatrenog i hladnog oružja naneo teške i lake telesne povrede oštećenima.

Postoje osnovi sumnje da je Z.Ž. juna ove godine sa više osoba napao dvojicu oštećenih, pri čemu je jednom nožem naneo teške telesne povrede, a drugom koji je uspeo da pobegne lake.

Takođe, sumnja se da je Z.Ž., uz upotrebu vatrenog oružja, naneo lake telesne povrede jednom od oštećenih u Avalskoj bb, u parku, posle kratkotrajne svađe.

Pretresom stana i drugih prostorija, koje koristi osumnjičeni, policija je pronašla pištolj sa dva okvira i 18 metaka.

* * *
Beogradska policija, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsila je 14 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene da su od 2001. godine do danas počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, više krivičnih dela prevara u osiguranju, lažno prijavljivanje, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Uhapšeni su R.G. (1954), I.G. (1982), S.K. (1973), S.M. (1976), N.Z. (1979), S.Z. (1980), G.S. (1975), S.S. (1968), B.P. (1963), M.K. (1978), R.C. (1947), M.Ž. (1987), J.Ž. (1953), B.B. (1980) i M.D. (1979).

Kod osumnjičenog R.G. policija je pronašla 20 falsifikovnih novčanica u apoenima od 2.000 dinara i službenu legitimaciju Žandarmerije.

Postoje osnovi sumnje da je organizovana kriminalana grupa, uz pomoć falsifikovane poslovne dokumentacije, registrovala nepostojeća ili havarisana vozila, a zatim od ”rent a kar“ agencija iznajmljivala vozila, koja su po karakteristikama odgovarala predhodno fiktivno registrovanim vozilima, prilagođavala identifikacione oznake, montirala registarske tablice i nalepnice dobijene izvršenom registracijom.

Članovi te kriminalne grupe, su, kako se sumnja, tako pripremljena vozila osiguravali, sklapanjem KASKO polisa za slučajeve krađe, u različitim osiguravajućim društvima, a nakon određenog vremenskog perioda lažno prijavljivali njihovu krađu i podnosili odštetne zahteve osiguravajućim društvima.

Na taj način pribavili su protivpravnu imovinsku korist veću od 15.000.000 dinara.

* * *
Beogradska policija uhapsila je B.Ž. (1970), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivčno delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom u Inđiji, policija je na posedu osumnjičenog, pronašla 167 saksija marihuane težine 80 kilograma.

* * *

Kragujevačka policija sprečila je likvidaciju dve osobe iz tog grada i uhapsila B.S. (1992) i N.Z. (1983). Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog B.S. pronašla i oduzela pištolj.

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su devet policijskih službenika, referenata koji obavljaju poslove registracije vozila u Policijskoj stanici Zemun i Policijskom odeljenju Batajnica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičeni S.G. (1962), V.G.(1971), P.G.(1979), G.Z.(1970), M.LJ.(1960), A.P.(1984), M.M. (1988), I.B. (1974) i A.G.(1965), terete se da su tokom 2014.godine omogućili registraciju vozila vlasnicima, iako nisu bili uplaćeni svi propisani novčani iznosi koji su bili potrebni da se uplate kako bi određena vrsta vozila mogla da se registruje.

Na taj način osumnjičeni su, sa umišljajem, vlasnicima vozila pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od preko 1.700.000,00 dinara, na štetu budžeta Republike Srbije.

*************
Šabačka policija uhapsila je D.G. (1995) iz Bogatića, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima.

Postoje osnovi sumnje da je D.G. maloletnu, šesnaestogodišnju devojčicu držao zaključanu u prostorijama svoje kuće u Bogatiću i seksualno i radno je eksploatisao. Takođe, osumnjičeni je, uz primenu sile i pretnje oštećenu podvodio po lokalnim kafanama i naplaćivao seksualne usluge za iznos od 1.000 do 3.000 dinara. Oštećenu je primoravao i da krade iz lokalnih objekata.

Policija u Šapcu uhapsila je i V. N. (1980) iz Bogatića, zbog postojanja osnovane sumnje da istu oštećenu, uz primenu sile i pretnje, silovao na lokalnom groblju.

Šabačka policija uhapsila je i S.G. (1982) iz Bogatića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje, nad maloletnom četrnaestogodišnjom devojčicom.
***

Beogradska policija uhapsila je N.S. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je 14. jula ove godine u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, benzinom polio i zapalio automobil „BMW H5“, usled čega su od nastalog požara izgorela još tri automobila.

* * *

Beogradska policija uhapsila je M.Đ. (1954), na osnovu naredbe za raspisivanje poternice i rešenja o određivanju pritvora Osnovnog suda u Mladenovcu, zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Osumnjičeni je priveden u Okružni zatvor u Beogradu.
* * *
Beogradska policija uhapsila je S.G. (1961), zbog postojanja osnova sumnje da je 11. septembra ove godine ukrao automobil “tojota”.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

.
* * *
Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su I.Đ. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa porodičnog imanja srodnika osumnjičenog, pronašla 27 biljaka kanabisa, koju je osumnjičeni uzgajao, težine 21,598 kilograma.

Pretresom porodične kuće osumnjičenog u selu Slatina, policija je zaplenila više od kilogram ’’kanabis sative”. Osumnjičenom je nadležni sud odredio pritvor do 30 dana.

* * *
Borska policija u Negotinu uhapsila je S.M. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio seriju krivičnih dela teška krađa.

Pripadnici Policijske uprave Bor uhapsili su D.S. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena trgovina

Policija je, prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla 4.000 paklica cigareta marke „ marble“ bez akciznih markica.

* * *
Zaječarska policija uhapsila je S.N. (1959), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U dvorištu porodične kuće osumnjičenog u mestu Vratarnica, policija je pronašla sirovu marihuanu težine oko tri kilograma.

* * *
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju uhapsili su N.T. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa.

Postoje osnovi sumnje da je N.T. u Bujanovcu ukrao automobil „ Pasat“,

Sumnja se da je osumnjičeni u prethodnom periodu počinio više krađa putničkih motornih vozila marke Pasat i Lada. Automobili su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

* * *
Policija u Vranju uhapsila je N.P. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Sumnja se da je N.P., kao odgovorno lice, preduzeća „COLOSSEUM GAME“ DOO, bez odobrenja nadležnog organa priređivao igre na sreću, tako što je u objektima u Bujanovcu organizovao igre na sreću na dva ruleta.

Osumnjičeni je igre za sreću, kako se sumnja, organizovao i u Vladičinom Hanu na tri nefiskalizivana aparata za igre na sreću, a koji posluju u okviru preduzeća „COLOSSEUM GAME“ DOO iz Vranja.

Kontrola je izvedena u saradnji sa radnikom terenske kontrole Poreske uprave.

* * *
Valjevska policija uhapsila je D.T. (1975), kod koga je pronađeno i oduzeto 1,8 kilograma marihuane, kao i mini laboratorija i I.L. (1986) od koga je pronađeno i oduzeto oko nešto manje od četiri kilograma marihuane.

* * *

Zrenjaninska policija uhapsila je tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno držanje i nošenje oružja.
Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog I.D., policija je pronašla automatsku pušku marke „Crvena zastava M-70“ kalibra 7,62 milimetra, okvir za tu pušku u kom se nalazilo pet metaka kalibra 7,62mm.

Policija je kod osumnjičenih B.M. i J.M. pronašla i oduzela zaštitni pancir prsluk, šest metaka za pištolj kalibra 7,62mm, 42 metka za puškomoitraljez kalibra 7,62mm, pet metaka za automatsku pušku kalibra 7,62mm kao i dve čaure kalibra 7,62mm za automatsku pušku.

* * *
Policija u Jagodini uhapsila je četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni D.R. (1989), I.R. (1978), S.V. (1987) i A.N. (1974), terete se da su od aprila do momenta hapšenja nabavljali heroin, marihuanu i tablete „Buprenofrin“ tzv. „Bup“, koju su prodavali uživaocima, uglavnom na području opštine Paraćin.

* * *
Kikindska policija uhapsila je G.T. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prinuda.

Postoje osnovi sumnje da je G.T., u svojoj kući na silu držao oštećenu, zatvorenu, protiv njene volje, u nameri da prikrije tragove nasilja koje je vršio nad njom.

Takođe, policija u Kikindi uhapsila je i N.N. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da je od maloletnika, uz pretnju ukrao mobilni telefon.

* * *

Leskovačka policija uhapsila je I.L. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenila 262,6 grama marihuane.

Policija u Leskovcu uhapsila je osumnjičenog I.M. (1981), osumnjičenog da je iz dvorišta oštećenog ukrao “Mercedes”. Osumnjičeni se tereti i za napad na službeno lice u vršenju dužnosti, pošto je prilikom hapšenja napao policijskog službenika.

* * *

Pančevačka policija uhapsila je G.M. (1982) iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je zaplenila 19 semenki marihuane, 50 tableta ekstazija, 183. 000 dinara, 8. 432 evra, 314 američkih dolara, 100 kanadskih dolara, 30 švajcarskih franaka, 1. 700 švedskih kruna, 15 rumunskih lea, 10 mobilnih telefona i SIM kartica.

Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni u ranijem periodu marihuanu prodavao uživaocima sa područja Vršca.

Policija u Pančevu uhapsila je A.R. (1995), osumnjičenog da je na području tog grada počinio više krivičnih dela teške krađe i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Sumnja se da je A.R. počinio više krivičnih dela teška krađa i na području Beograda.

U sklopu akcije, pančevačka policija uhapsila je A.V. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa u ribarnici „Barakuda“.

* * *

Policijski službenici Policijske uprave Pirot uhapsili su E. B. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je u proteklom periodu na području Pirota i okoline kontinuirano vršio prodaju manjih količina heroina.

Policija u Pirotu, u okviru akcije, uhapsila je i F.R. (1983), osumnjičenog da je sa D.Ž. (1992), koji se već nalazi u pritvoru zbog ranije počinjenih dela, i sa još jednim NN licem, u proteklih mesec dana počinio više krivičnih dela krađa i teška krađa, uglavnom na štetu turskih državljana.

Osumnjičeni su, nakon što bi polomili stakla na automobilima oštećenih, dok su odmarali na parkinzima i benzinskim pumpama, krali iz vozila torbe sa novcem i dragocenostima.

Pirotska policija uhapsila je i M.Đ. (1985) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je od početka septembra na području Pirota zajedno sa nevenčanom suprugom E.T. počinio pet krivičnih dela teška krađa i jedno krivično delo krađa i na taj način pribavio protivpravnu imovinsku korist od 500.000,00 dinara.

Osumnjičeni su krivična dela počinili u prodavnicama, preduzećima, advokatskim kancelarijama.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenih poliicja je pronašla tri LCD monitora, delove računara, usisivač, mobilni telefon i zlatni prsten. Roba je vraćena oštećenima.

Policija u Pirotu uhapsila je M.D. (1975) , po poternici koja je raspisana po naredbi Osnovnog suda u Pirotu, zbog izvršenih krivičnih dela teška krađa i nasilje u porodici. Osumnjičeni je sproveden u Krivično popravni zavod u Nišu –odeljenje u Pirotu.

* * *
Policija u Prokuplju uhapsila je tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni N. J., sumnjiči se da je toku avgusta 2016. godine nabavio, držao i prenosio radi dalje prodaje 600 tableta leka „Flormidal“, koji se nalazi na listi psihoaktivnih supstanci.
Osumnjičeni L.M. (1992) i V. I. (1981), kao ovlašćeni radnici apotekarske ustanove „Apoteka“ Prokuplje, provoosumnjičenom N.J. pomogli su da počini krivično delo, na taj način što su preko apoteka u kojima su zaposleni, lek ostavili N.J. na raspolaganje i to svako od njih po 300 tableta.

* * *

Smederevska policija uhapsila je sedam osoba osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje i promet opojnih droga.

U okviru akcije, policija u Smederevu uhapsila je i B.B (1965), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad trinaestogodišnjim detetom. Postoje osnovi sumnje da je B.B. u više navrata, od 2013. do 2015. godine, imao seksualne odnose sa oštećenom u iznajmljenoj kući, u kojoj je živeo sa njenom majkom.

Smederevska policija rasvetlila je i dva krivična dela u kojima su oštećenima nanete teške telesne povrede.

Sumnja se da su M.B. (1981), V.M. (1979) i M.S. (1979) počinili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu, tako što su oštećenom u jednom kafiću u Smederevskoj Palanci, naneli više udaraca zatvorenim šakama, a potom demolirali kafić.

* * *
Čačanska policija uhapsila je Z.P., kod koga je prilikom pretresa stana i drugih prostorija zaplenjeno oko 3,5 kilograma marihuana i ilegalna laboratoriju za proizvodnju opojne droge.
* * *

Subotička policija uhapsila je I.D. (1997), kod koga je prilikom pretresa pronašla tri kese marihuane težine oko 54 kilograma.

******

U međunarodnoj akciji pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Saveznom kriminalističkom policijom Nemačke i nadležnim nemačkim i srpskim tužilaštvima, na teritoriji Srbije i nemačke uhapsili su 30 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za trgovinu i krijumčarenje narkotika.

U Beogradu je uhapšen osumnjičeni da je organizator ove kriminalane grupe J.J.

U okviru akcije zaplenjeno je 303 kilograma kokaina, 106 kilograma hašiša, 96 kilograma heroina i 96 kilograma marihuane, čija se vrednost na uličnom tržištu procenjuje na više od 20 miliona evra.
Beograd
Broj: 684/16
13. septembar 2016. godine

Related posts