SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE LAJKOVAC

Za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lajkovac, na današnjoj Izbornoj skupštini jednoglasno je izabran Andrija Živković, aktuelni, u drugom mandatu predsednik opštine Lajkovac.

Svojim saborcima i prijateljima, brojnim prisutnim zvanicama iz Izvršnog odbora, Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke, novoizabrani predsednik lajkovačkog odbora uputio je iskrenu zahvalnost na pruženoj podršci, koja, kako je rekao, za njega znači dodatnu obavezu i još više posvećenog i marljivog rada u narednom periodu. Posebnu zahvalnost na saradnji i podršci izrazio je svom prethodniku, Nenadu Džajeviću, naročito u periodu funkcionisanja Povereništva Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lajkovac.

 “Danas na ovoj svečanosti, za dobrobit svih građana naše zajednice, pozivam vas da zajedno udružimo sve raspoložive snage, znanja i sposobnosti, da se svi udružimo oko jedinstvenog cilja, a to je da Lajkovac u godinama koje su pred nama, učini korak napred na polju privrednog i ekonomskog razvoja, a da naši sugrađani dobiju mogućnost za kvalitetniji i lepši život”, poručio je novoizabrani predsednik Andrija Živković.

Najavljeno je, unutrašnja organizacija odbora počivaće na nekoliko principa: omasovljenje stranke, povećanje kvaliteta i kvantiteta stranačkih akcija i na taj način obezbeđivanje prisutnosti i vidljivosti u javnosti.  Ono na čemu će se posebno insistirati jeste maksimalno angažovanje svakog predsednika mesnog odbora i kontrola ispunjenosti postavljenih ciljeva, redovno i transparentno obaveštanje javnosti o radu stranke, što ilustruje spremnost da se u svakom trenutku stoji na usluzi građanima.

“Iskreno verujem da sa ovim načinom rada, kvalitetnim ljudima i čistim obrazom možemo da očekujemo nastavak pobedničkog niza na svakim sledećim izborima. Naša obaveza je da damo svoj skromni doprinos, svako u svojoj sferi i svojoj sredini naporima koje ulaže naš predsednik da Srbija postane lepše i prosperitetnije mesto za život svih njenih građana. Ono što mogu da obećam, sa ovog mesta na kojem sam vašim poverenjem postavljen, je da će Opštinski odbor Lajkovac svojim radom, pristupom, ponašanjem i nadasve ostvarenim rezultatima, opravdati očekivanja.

Veoma brzo, nakon današnje Izborne skupštine, biće zaokružen proces izbora ostalih organa stranke – izbor predsednika mesnih odbora, predsednika stručnih saveta, kao i četiri potpredsednika Opštinskog odbora i sekretara. Time će odbor osvežen, u punom kapacitetu krenuti u nove radne pobede, rekao je predsednik Živković .

Prisutnima se, izuzetno motivacionim govorom u Lajkovcu obratio i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić. Među visokim zvanicama bio je prisutan i Branislav Malović, član Izvršnog odbora Srpskе naprеdnе strankе, kao i brojni drugi gosti iz vrha stranke.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lajkovac

Related posts

Leave a Comment