PREDSTAVA “LAŽI ME” GOSTUJE U LAJKOVCU

Pozorišna predstava “Laži me “ gostuje u lajkovačkom Kulturnom centru “Hadži Ruvim” u sredu 6. jula od 20 časova, u sali bioskopa.

Pozorišni komad “Laži me”, izvrsna je komedija karaktera, inspirisana crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“, iz pera Saše Simonovića i Željka Mijanovića.

U predstavi, koju je režirao Dragoslav Dabić, igraju Aleksandar Dunić (Pozorište na Terazijama) i Sandra Bugarski (Beogradsko dramsko pozorište).

Sredovečni bračni par, Lepomir (Aleksandar Dunić) i Ružica (Sandra Bugarski) nakon 25 godina braka odlučuju da otputuju u banju, u kojoj su proveli medeni mesec. Zaglavljeni na seoskoj železničkoj stanici, čekajući voz koji kasni, supružnici upadaju u komičan lavirint sumnji, poluistina i intriga koje ih dovode na ivicu apsurda.

Iz tog vrtloga u kome su se našli, jedini spas je ljubav – ona iskonska, prava i lekovita ljubav.

Pozorišni komad ’’Laži me’’, inspirisan poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici Saše Simonovića „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“ („Srpska književna zadruga“, 2012), zamišljen je kao komedija karaktera sa elementima groteske.

Ova pozorišna predstava je prvi ovomesečni program ustaljeno bogatog i sadržajnog julskog programa lajkovačkog Kulturnog centra.

Related posts

Leave a Comment