LAJKOVČANKA MARIJA ČITAKOVIĆ PONELA LENTU ZAŠTITNOG LICA NA TAKMIČENJU LEPOTICA U SOFIJI

Marija Čitaković iz Lajkovca, upravo je učestvovala na prestižnom nternacionalnom takmičenju Miss Lady Universe 2022. u Sofiji, koje je okupilo lepotice iz 30 zemalja: Litvanija, Korea, Norveška, Rusija, Italija, Japan…

Svoje prve utiske sa prestižnog međunarodnog takmičenja, Marija je prenela za portal lajkovacnadlanu.rs:

“Ponela sam sponzorsku lentu, lentu zaštitnog lica.

Pobednica je takmičenja iz Litvanije, a prva pratilja iz Japana. Moram reći da sam jako srećna, ponosna takođe, obzirom da se radi o jednom od najprestižnijih i najlepših takmičenja, koje se održava već osmu godinu. Budući da su takmičenja u poslednje dve godine u znatno smanjenom broju zbog kovida, celokupno takmičenje je dodatno značajnije, kako za organizatora tako i za učesnice. Ostavilo je jako lep utisak na mene, drago mi je jer sam imala mogućnost da upravo ja predstavljam našu zemlju. Što se tiče mojih planova za dalje, fokus mi je na septembru gde ću takođe učestvovati na još jednom izboru, a ova lenta i ovo takmičenje mi je motivacija za dalja dešavanja u modelingu… Takmičenje se održalo u Sofiji, oraganizatorka takmičenja je bivša misica i vlasnik licence za Lady Univers i fashionweek.”

Marija ima 24 godina, student je i ima zapažene rezultate u svetu manekenstva i modelinga, a u domaćoj seriji Dinastija okušala se i u glumi.

Eto, uspešnih Lajkovčanki definitivno ima u svim sferama.

Related posts

Leave a Comment