“BAJKA O BOJAMA” ZA MALIŠANE U “LEPTIRIĆU”

U organizaciji Kulturnog centra “Hadži Ruvim” Lajkovac, mališani lajkovačke Predškolske ustanove “Lepririć”, imaće priliku da pogledaju predstavu za decu “Bajka o bojama”.

Edukativna komična predstava „Bajka o bojama“, u izvođenju novosadskog Pozorišta i škole glume Teatrilo, je u ponedeljak 27. juna u 10 časova i biće izvedena u “Leptiriću”.

Predstava, po tekstu Cvetina Aničića, je edukativna, interaktivna i primerena svim uzrastima. Igraju: Cvetin Aničić i Ružica Bojović.

„Princeza Bojanka ide na časove slikanja kod čuvenog profesora Bojana. Ona misli i tvrdi da zna sve o slikanju, nije joj jasno zašto roditelji insistiraju da ide na dodatne časove. Ali  kroz interakciju sa decom shvata da ne zna ni koje su to osnovne boje, i da ne zna baš lepo da slika. Tek kada joj veštica ukrade boje koje joj je profesor poverio da čuva, kreće avantura gde ona putuje po čitavom svetu i traži izgubljene boje.Predstava je interaktivna zabavna i humoristična.Originalna scenografija, lutke i kostimi, praćeni muzikom izazivaju pravu pozorišnu čaroliju.”

Related posts

Leave a Comment