ZA ALEKSANDRINU POBEDU!

Lajkovčanka poreklom, koja sada živi u Londonu, uputila je ovih dana na brojne adrese hitan apel za pomoć u lečenju njenoj rođaki Aleksandri. Aleksanrda, koja je tek u 27. –oj godini,  je zbog urgentnosti njenog zdravstvenog stanja već na lečenju u Turskoj.  Uprkos tome što Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksandru Lukić (1995), koja živi u Irigu, dinamika priliva sredstava ne uspeva da isprati potrebne troškove lečenja, pa je neophodno da se u akciju uključi što veći broj humanih ljudi. Porodica i prijatelji Aleksandre Lukić mole za pomoć i unapred se zahvaljuju svim humanim ljudima na donaciji, kao i svima onima koji animiraju druge za učešće u prikupljanju sredstava za njeno lečenje.

Naime, nakon 25 bezbrižnih godina života, u avgustu 2020. godine Aleksandra dobija dijagnozu Hočkinovog limfoma.

Gotovo dve godine, uprkos lečenju, rezultata nije bilo.

Nakon primenjenih hemoterapija, imunoterapija i zračenja na koje nije adekvatno odreagovala došlo je do progresije bolesti i dobijena je nova dijagnoza – Grey zone limfom – B krupnoćelijskog i klasičnog Hočkinovog limfoma.

U Srbiji su istrošeni svi resursi za lečenje i pokušano je lečenje imunoterapijom (lekom Keytruda) čiji se prvi rezultati vide nakon 2 meseca.

U Aleksandrinom slučaju to nije dovoljno, a budući da su nakon 2 godine sve opcije lečenja u našoj zemlji iscrpljene – lečenje nastavlja u Turskoj.

Zbog agresivnosti tumora Aleksandrino lečenje u Turskoj je već počelo. Za nastavak lečenja je potrebno još mnogo novca. Porodica, prijatelji i poznanici su do sada samostalno finansirali i organizovali humanitarne akcije. Iscrpljeni su svi resursi pa se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu u daljem Aleksandrinom lečenju.

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, rehabilitaciju, ortopedska pomagala kao i za putne troškove i smeštaj.

Za Aleksandrinu pobedu! Budimo humani!

Pomozimo Aleksandri!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1267 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1267 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381724-75

Uplatom na devizni račun: 160600000138166170

IBAN: RS35160600000138166170

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Related posts

Leave a Comment