SAKUPLJENO 70% SREDSTAVA ZA OPREMANJE DEČIJEG INKLUZIVNOG CENTRA

Udruženje “BaziMili” Lajkovac, za pomoć deci sa autizmom i drugim teškoćama u razvoju, je tokom kampanje za opremanje dečijeg Inkluzivnog centra do sada sakupilo 70% neophodnih sredstava.

“Nedavno smo objavili da je Udruženje “Bazi Mili” pokrenulo kampanju za podršku dečijem Inkluzivnom centru u Lajkovcu. Do sada je sakupljeno preko 70% od planirane sume, koja iznosi 150 000,00 dinara! Zahvaljujemo se svim donatorima! Ostalo je da se sakupi jos 42.000 dinara. Ukoliko do sada niste podržali kampanju, sada je pravi trenutak da se priključite! Imamo još samo malo do cilja! Podržite dečiji Inkluzivni centar u Lajkovcu! Zajedno možemo da ostvarimo cilj, koji će deci boravak u Inkluzivnom centru učiniti i lepšim i lakšim”, apeluju iz Udruženja “BaziMili”.

Dečiji Inkluzivni centar u Lajkovcu, možete podržati: donacijom u robi i uslugama ili uplatom na račun udruženja 205-271285-63  (Komercijalna banka)”.

Vise detalja o tome kako mozete pružiti podršku i pomoći u kampanji možete pronaći na sajtu udruženja:

https://bazimili.org.rs/donirajte/

Pored svega do sada urađenog i sjajnih pomaka i rezultata za kratko vreme od osnivanja, Udruženje “BaziMili”, koje su osnovali roditelji dece sa teškoćama u razvoju, želi da pruži još više deci i mladima sa smetnjama u razvoju iz lokalne zajednice i da im time omoguće uspešnu integraciji u društvo. Upravo zato su i pokrenuli kampanju, kojom žele da unaprede prostorije Inkluzivnog centra u Lajkovcu, koji je uistinu od velikog značaja za decu sa teškoćama u razvoju i njihove porodice u ovoj maloj sredini.

Cilj kampanje je da se unaprede prostorije Inkluzivnog centra u Lajkovcu, što će deci boravak u dečijem Inkluzivnom centru učiniti i lepšim i lakšim. Funkcionalniji prostor će otvoriti više mogućnosti za dalji razvoj dece sa autizmom i drugim teškoćama u razvoju, unapređenje njihovog znanja i kreativnosti. To podrazumeva nabavku dodatnog nameštaja, klima uređaja i pribora za radionice.

Veliki broj lokalnih firmi i pojedinaca od samog početka, pa i u ovoj kampanji podržava rad Udruženja “BaziMili”. Većina donatora ovoga puta zeli da ostane anonimna. Njihova velikodušnost i skromnost su svakako za svaku pohvalu, ali je ujedno i šteta što ovako pozitivni primeri visoke socijalne odgovornosti i humanosti pojedinaca i kolektiva ostaju nepoznati široj javnosti.

Ostalo je još par koraka do cilja, uslovno opremljenog i funkcionalnog dečijeg Inkluzivnog centra u Lajkovcu.

Related posts

Leave a Comment