LAJKOVAC DOMAĆIN FINALA KUPA SRBIJE U ODBOJCI

Finale Kupa Srbije u odbojci za muškarce i žene igra se u nedelju 6. marta u Sportskoj hali Lajkovac. Muško finale između Partizan Sokerbeta i Mladog radnika iz Požarevca počinje u 16.30, a finale u konkurenciji žena između lajkovačkog Železničara i Crvene zvezde u 19 časova.

Železničar je aktuelni branilac trofeja, a uz veliku podršku publike očekuje da četvrti put za pet godina osvoji nacionalni kup. U tome ih ohrabruje sjajan niz od 17 pobeda u prvenstvu i kupu. Iskusni trener Branko Kovačević odlično je ove sezone ukomponovao tim u kojem briljiraju mlade Mirosavljević i Uzelac, zatim Antonijević, Batinić, Milojević, Kutlešić i druge odbojkašice.

Crvena zvezda ima jednu od najboljih ekipa u Srbiji, koju posle kraće krize vodi mladi stručnjak Milan Gršić, a nedavno ih je pojačala Dajana Bošković, rođena sestra najbolje srpske odbojkašice Tijane Bošković. U timu su odlične Lazić, Drča, Delić, Taubner, Marković, Rodić i druge. Zvezda je rekorder sa 17 titula u Kupu.

Obe utakmice finala 57. Kupa Srbije 2021/2022. prenosiće RTS 2.

U Lajkovcu će u nedelju biti pravi spektakl odbojke. Ovo je veliki događaj za Lajkovac, koji je visoko pozicioniran na odbojkaškoj mapi regiona, a očekuje se i veliki broj gostiju, ljubitelja odbojke, koji će prisustvovati finalnim utakmicama Kupa Srbije. Lajkovac je i ovoga puta potpuno spreman za ulogu domaćina jednog ovakvog sportskog događaja nacionalnog karaktera, a želja da pehar Kupa Srbije po četvrti put za pet godina ostane u Lajkovcu je ogromna.

Related posts

Leave a Comment