HUMANITARNA MODNA REVIJA UDRUŽENJA HAJR „ŽIVOT JE PISTA JEDNAKA ZA SVE“

Po prvi put u Lajkovcu, u organizaciji Udruženja žrtava nasilja HAJR, u subotu 19. februara od 15 časova u Gradskoj kući, biće održana Humanitarna modna revija pod simboličnim nazivom  “Život je pista jednaka za sve”.

Priča na pisti je zapravo mogućnost da i žrtve nasilja hodaju kroz život  “u nekim boljim cipelama” i nekim lepšim okolnostima, uz poruku, da je život uistinu pista jednaka za sve.

Reviji će pored članova udruženja prisustvovati i brojne poznate ličnosti, koje su takođe  podrška udruženju, poput Ivane – Elektra i drugih . 

Osim manekenki i drugih javnih ličnosti koje će učestvovati u modnoj reviji, modele će samouvereno poneti i članice Udruženja HAJR. 

Biće to prilika za uživanje u modi, muzici, a prvenstveno prilika da se podrži i pomogne udruženje koje okuplja žene žrtve nasilja i pošalje jedinstvena poruka koja ima za cilj, da se stane na put nasilju!

Efekti jednog ovakvog događaja su nemerljivi, a u osnovi treba prvenstveno da doprinesu podizanju nivoa društvene svesti o problemu nasilja i osnaživanju samih žrtava nasilja.

Svaki učesnik ovog skupa trebao bi da bude jos jedna karika u neraskidivom lancu snažne, organizovane i neprekidne borbe protiv svakog oblika nasilja, koju su sa već jasno vidljivim rezultatima inicirale upravo same žrtve nasilja okupljene u Udruženju HAJR.

Posetioce očekuje i bogat prateći program u kome će učestvovati i polaznici Izdvojenog odeljenja u Lajkovcu valjevske Muzičke škole „Živorad Grbić“.

Sredstva prikupljena na modnoj reviji namenjena su podršci u daljem radu i unapređenju Kancelarije u Lajkovcu Udruženja HAJR i direktnoj pomoći žrtvama nasilja na lokalnom području. Ulaznica je 500 dinara, a posetioci svakako mogu donirati sredstva shodno svojim mogućnostima.

Organizatori događaja su Udruženje žrtava nasilja Hajr –  Beograd i Udruženje žrtava nasilja Hajr –  Lajkovac, uz podršku Opštine Lajkovac.

Pored pune medijske podrške, ovaj humanitarni događaj biće i svojevrsni modni hepening, koji su podržali sponzori –  lajkovački butici: Atlantida, Nevena, Srebro LA Still, Salon venčanica  La Sharm – Lazarevac…

„Biće nam čast da prisustvujete reviji, pozovete i svoje prijatelje, a time simbolično pomognete Udruženju žrtava nasilja Hajr, Kancelariji u Lajkovcu, dođite i svojim prisustvom uveličajte ovaj događaj“, poručuju organizatori.

Gradska kuća Lajkovac i subota od 15 do 19 časova, su pravo mesto i vreme da svojim prisustvom Humanitarnoj modnoj reviji date podršku u borbi protiv nasilja i istovremeno uživate u jednom lepom događaju.

AKO SI ŽRTVA NASILJA, POZOVI HAJR: 064/482 95 99

email: uznahajr@gmail.com Kancelarija Udruženja HAJR Lajkovac: 064/ 501-0290, uznhajrlajkovac@gmail.com

Related posts

Leave a Comment