DONACIJA “EUROPROMA” – 1300 PAKETA POMOĆI

Kao društveno odgovorna kompanija „Europrom“ najveći deo budžeta namenjenog donacijama usmerava na poboljšanje kvaliteta zdravstva i na socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

Upravo iz razloga takvog načina razmišljanja i poslovanja proistekla je odluka kompanije da i ove godine, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, donira 1300 „ljubičastih“ paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama sa teritorije 9 opština zapadne Srbije.

Pomenuti paketi biće raspoređeni na sve opštine u kojima „Europrom“ ima pozicionirane svoje maloprodajne objekte, kao i na opštinu Koceljeva – u kojoj se planira otvaranje maloprodajnog objekta „Europrom“-a početkom naredne godine. „Ljubičasti“ paketi biće podeljeni po sledećem rasporedu:

Valjevo 550 paketa

Lajkovac 100 paketa

Mionica  100 paketa

Osečina 100 paketa

Kosjerić 100 paketa

Krupanj 100 paketa

Loznica 100 paketa

Ub          50 paketa

Koceljeva 100 paketa

Pomenuta aktivnost sprovodi se kroz saradnju sa Crvenim krstom svake opštine. Crveni krst će u svakoj od navedenih opština do kraja decembra 2021. godine podeliti „ljubičaste“ prehrambene pakete prema svojoj evidenciji socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama, saopštili su iz “Europroma”.

Bojana Perić, direktor marketinga kompanije „Europrom“, ističe:

„Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način.“

Related posts

Leave a Comment