JAVNI ČAS POLAZNIKA ŠKOLE GLUME

Javni čas Dramske sekcije Kulturnog centra “Hadži Ruvim”, zapravo polaznika Škole glume koja pri Kulturnom centru uspešno funkcioniše već četiri godine,  održaće se u nedelju 5. decembra od 12:30 časova u sali lajkovačkog bioskopa.

Mentori Škole glume su glumci Marijana Mihailović i Petar Mihailović.

Javni čas je jedinstvena prilika da polaznici Škole glume predstave svojim sugrađanima rezultate rada i glumačke veštine kojima su ovladali i to je uvek lep doživljaj za meštane.

U susret Javnom času, Petar Mihailović, jedan od predavača i mentora Škole glume je za portal lajkovacnadlanu.rs je rekao:  

“Zajednički Javni čas mlađe i starije grupe Škole glume održaće se u nedelju 5. decembra u Kulturnom centru sa početkom u 12:30 časova. Publika će moći da vidi početni program mlađe grupe, dok će stariji izvoditi monologe iz “Ženskih razgovora” Duška Radovića i imitacije u sklopu rada na likovima kojima  smo se bavili u prethodnom periodu.

Ovo je četvrta skolska godina u toku koje funkcionisemo u okviru Kulturnog centra i to tako što u svakom polugodištu održimo svakoj grupi po 12 dvočasa i svako to druženje zaokružimo Javnim časom ili predstavom. Tačne terminima nastavka škole u drugom polugodištu, nova zainteresovana deca mogu da saznaju na sajtu i facebook stranici Kulturnog centra. Ono sto je vrlo bitno je da je KC Hadži Ruvim omogućio da Škola glume za sve polaznike bude besplatna.

A već 8. decembra u 12 časova starija grupa će učestvovati na Školskom pozorišnom festivalu u Lazarevcu (Centar za kulturu) sa predstavom “Kapetan Džon Piplfoks”. Očekujemo lep nastup na prvom gostovanja starije grupe.”

Related posts

Leave a Comment