ODBOJKAŠICE ŽELEZNIČARA DOČEKUJU KLEK

U desetom kolu Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije za odbojkašice u Sportskoj hali u Lajkovcu u subotu od 19 časova Železničar dočekuje Klek, ekipu koja ove sezone nije uspela da zabeleži pobedu i nalazi se na poslednjem mestu.

S druge strane, tim Branka Kovačevića je u usponu forme, ima šest uzastopnih pobeda i ovaj meč predstavljaće dobru pripremu za par jakih prvenstvenih utakmica koje slede. Naredni protivnik je Crvena zvezda, ubrzo i Jedinstvo, a to su timovi protiv kojih je Železničar pretrpeo jedina dva poraza do sada.

Nakon serijala uzastopnih pobeda, predstojeći meč bi trebao biti lak posao za ekipu Železničara, koja je po svemu sudeći u odličnoj formi. Želetničar je treći, a Klek poslednjeplasirani na tabeli.

Prisustvo publike u što većem broju na tribinama biće dragoceno za odbojkašice, jer nakon ove utakmice za tim Železničara sledi serija jakih prvenstvenih utakmica.

Diraktan prenos utakmice OK Železničar – OK Klek je na zvaničnom YouTube kanalu OK Železničar https://www.youtube.com/channel/UCZUNpp7qXhPkuAmhRB1XoTg

U subotu se još sastaju Partizan – Crvena Zvezda, Inđija – Ub i TENT – Spartak, dok će Jedinstvo i Srem svoj meč odigrati u nedelju.

Related posts

Leave a Comment