VOZAĆ UDARIO PEŠAKA U GLAVNOJ ULICI

U saobraćajnoj nezgodi, koja se večeras dogodila u glavnoj ulici u Lajkovcu povređen je pešak. Dvadesetogodišnju devojku M.S. iz Lajkovca, koja je prelazila ulicu, udario je auto marke “ford”, kojim je upravljao J.A. (1999.)  iz Lazarevca.

Povređena devojka je neposredno nakon dolaska medicinske ekipe lajkovačkog Doma zdravlja transportovana za Valjevo. Kako saznajemo, lekari Urgentnog centra u Valjevu su konstatovali lakše povrede zadobijene u saobraćajnoj nezgodi, a povređena devojka će nakon pregleda i ukazane pomoći biti puštena na kućno lečenje.

Na fotografiji je auto koji je udario pešaka.

Saobraćajna nezgoda se dogodila na izuzetno prometnom i kritičnom mestu u blizini raskrsnice kod Bajića kafane, na mestu koje je svojevrsna crna tačka u saobraćaju centalne zone Lajkovca, na kome su se saobraćajne nesreće i nezgode više puta događale. Nije mali broj meštana, koji su upravo na ovom mestu bili žrtve “saobraćajki”.

Nakon uviđaja, koji su vršili pripadnici Policijske stanice Lajkovac, saobraćaj u glavnoj ulici u Lajkovcu, koja je deo magistralnog puta Lajkovac – Valjevo je normalizovan.

Više detalja o večerašnjoj saobraćajnoj nezgodi u centru Lajkovaca, u kojoj je povređen pešak, biće poznato nakon Saopštenja Policijske uprave Valjevo.

Related posts

Leave a Comment