STAND UP PROMOCIJA KNJIGE “DOBRO” RADOVANA PULETIĆA

Gradska biblioteka Lajkovac u utorak 30. novembra od 18 časova organizuje stand up promocija knjige ”Dobro” autora Radovana Puletića. Ova osobena promocija će se održati u čitaonici lajkovačke biblioteke.

U susret svom trećem gostovanju u Lajkovcu, Radovan Puletić je za portal lajkovacnadlanu.rs rekao:

“DOBRO koje ću vam u utorak predstaviti, četvrta je moja knjiga, posle BRATA, KRVNIH PRIJATELJA i FIRST TAKE. To je zbirka tekstova, priča, razmišljanja na razne teme, sve zapisano kad i kako mi je padalo na pamet Zapisi su na temelju mojih ličnih iskustava, kao i priče kojima uvodim u čitalačke sekvence promocije. Od tih uvodnih priča je i nastao stand up, kao deo forme mog literarnog pokazivanja. Lajkovačka publika je za mene treći put inspiracija, budući da sam tu već dva puta gostovao.

Radovan Puletić je dipl. pravnik, član Udruženja književnika Srbije, do skora direktor ubske Ustanove kulture, sada umetnički rukovodilac iste.

Kako saznajemo, delove tekstova na promociji u Lajkovcu čitaće Puletićeva ćerka Vanja, inače njegova buduća koleginica, s obzirom da je student druge godine Pravnog fakulteta.

S obzirom na činjenicu da je Radovan Puletić vrstan animator, posetioce ove književne večeri sasvim izvesno očekuje sjajan kulturni događaj.

Related posts

Leave a Comment