ODBOJAŠICE POBEDILE PARTIZAN SA 3:0

OK Železničar je večeras u zemunskoj hali „Master“ savladao Partizan Sokerbet sa 3:0 (25-22, 28-26, 25-22). Ekipa Branka Kovačevića opravdala je ulogu favorita, ali je Partizan pružio jak otpor, što donekle govori i rezultat po setovima. Presudio je preokret Železničara u drugom setu, u kojem je domaći tim vodio sa 20-15, pa 24-22 i nije iskoristio dve set lopte, da bi Lajkovčanke ovaj period igre dobile na razliku. U prvom i trećem setu Železničar je uglavnom imao prednost i mirno ih privodio kraju.

Odlične su su svim segmentima igre bile Mirosavljević i Uzelac, ujedno i najefikasnije: Jovana je osvojila 18 poena, Aleksandra 12. Poene za Želju dobile su i Knežević 10, Milojević 7, Antonijević i Kutlešić po 4, Batinić 3 i Perović 1. U timu su bile i: Ivanović, Marković, Savićević, Vujović i Zarić, dok Milana Rajlić nije igrala na ovom meču.

U jednom od derbija trećeg kola Superlige Srbije Jedinstvo je na gostovanju iznenadilo šampiona Ub i savladalo ga sa maksimalnih 3:0.  U drugom derbiju Crvena zvezda je pobedila TENT sa 3:2. Uzbudljivo je bilo i u preostala dva susreta, u kojima su slavili gostujući timovi: Spartak-Srem 2:3 i Klek-Inđija 2:3.

Na čelu tabele su Jedinstvo i Crvena zvezda sa po tri pobede, s tim što ekipa iz Stare Pazove ima znatno bolji set količnik. Slede Železničar i TENT sa po dve pobede, koliko imaju i Ub i Inđija, ali sa dva poena manje zbog set količnika.

U četvrtom kolu odbojkašice Železničara očekuje teško gostovanje u Staroj Pazovi, a meč je najavljen za 22. oktobar.

Related posts

Leave a Comment