POBEDA ZADUGARA POSLE OSAM KOLA!

Zadrugar je napokon obradovao svoje navijače i ljubitelje fudbala u Lajkovcu: danas je na svom stadionu pobedio Borca iz Lešnice sa 2:1. Zeleno-belima je to uspelo u prvom kolu i tek u devetom ponovo, a između su vezali čak pet poraza i dva nerešena rezultata. Kao što smo najavili, pobeda Zadrugara potisnula je Borac na pretposlednje mesto, tako da su sada Strmovo i Zadrugar ispred Lešničana zahvaljujući boljoj gol razlici.

Napokon je proradio Vlada Jerinić, verovatno najbolji strelac u istoriji Zadrugara. Postigao je oba gola za domaće, u 40. i 76. minutu, dok je strelac za goste bio Glišić u 73. minutu.

Snimak drugog gola Vlade Jerinića u 76 minutu:  

Podsećamo da je juče oslabljeni Železničar u Vladimircima poražen sa 3:2 (preokret posle dva dosuđena penala za domaćina), dok je Strmovo protiv Radničkog u Valjevu odigralo nerešeno – 2:2, posle vođstva od 2:1.

Neprikosnoveni lider zone je Budućnost Krušik. Valjevci su danas savladali Drinu u Ljuboviji sa 3:0, imaju svih devet pobeda i gol razliku +26. Drugi su Divci sa 19 bodova, i oni su danas bili u spešni na gostovanju u Prnjavoru – 2:4, Vrelo Sport ima 17, Mladost Prnjavor 16 itd.

Na dnu tabele Strmovo, Zadrugar i Borac imaju po 8, a lajkovački Železničar je poslednji sa 7 bodova. Međutim, bodovna razlika između timova na začelju i onih u sredini tabele iznosi najviše četiri boda, tako da bi se svaki od lajkovačkih klubova sa dve vezane pobede našao bliže vrhu nego dnu tabele.

U 10. kolu se 23. oktobra sastaju Strmovo i Zadrugar (u Strmovu), a sledećeg dana Železničar dočekuje Drinu. Narednog vikenda utakmice počinju u 13.30.

Related posts

Leave a Comment