EVIDENTIRANO JOŠ SEDMORO PREMINULIH U OKRUGU, U LAJKOVCU 9 NOVOZARAŽENIH

Uz napomenu, da razlika u broju umrlih u odnosu na prethodni dan nije pokazatelj broja umrlih  u prethodnom danu, jer se broj umrlih ažirira iz prijava smrti Opšte bolnice Valjevo po pristizanju u Zavod za javno zdravlje Valjevo, u današnjem izveštaju evidentirano je još sedam preminulih osoba u Kolubarskom okrugu. Od posledica koron avirusa u Valjevu su preminule još četiri osobe, a u Ubu, Mionici i Ljigu je bitku sa kovidom izgubila još po jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je od početka epidemije preminulo 518 osoba, od kojih je prema današnjem zvančnom izveštaju na području Lajkovca preminulo 36 osoba.   

U Kolubarskom okrugu je prema današnjem izveštaju 161 novozaražena osoba, od kojih je na području Lajkovca 9 novih slučajeva infekcije korona virusom.

Aktivnih slučajeva obolelih od korona virusa je na području Lajkovca 192, što je nakon dužeg vremena značajan pad broja aktivnih slučajeva, koji je dugo bio iznad 200.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid-19 infekcije od početka epidemije u Lajkovcu je 2341, od kojih je u ovoj godini obolelo 1414 osoba.

U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjim podacima hospitalizovan 201 pacijenta sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je 25 pacijenata na potpomognutoj respiraciji.Juče je u Valjevu hospitalizovano 14 kovid pacijenata, od kojih je 11 nevakcinisanih i 3  vakcinisana.

Dnevni izveštaj Kovid – 19 , stanje na dan 13. oktobra u 13 časova:

Podaci o broju vakcinisanih u Kolubarskom okrugu, stanje na dan 12. oktobra:

Related posts

Leave a Comment