POČINJE ŠKOLA SLIKANJA

U Kulturnom centru “Hadži Ruvim” od 2. oktobra u Lajkovcu počinje Škola slikanja, koju će voditi akademski slikar Nikola Pešić.

Škola slikanja namenjena je Lajkovčanima, biće organizovana za starije osnovce, srednjoškolce i odrasle, a trajaće do kraja godine.

Čas će trajati 90 minuta, a termini održavanja časova su subotom od 17 časova i nedeljom od 12 časova. Svi zainteresovni polaznici dobiće više informacija već na prvom času 2. oktobra.

Škola slikanja je za sada besplatna, a nakon završetka prvog ciklusa koji će trajati do kraja godine, a ako bude interesovanja polaznika biće realizovana i u narednoj godini. Usled velikog interesovanja sugrađana svih uzrasta, Kulturni centar “Hadži Ruvim” je i upravo i krenuo sa realizacijom ove ideje.

Polaznici Škole slikanja pri Kulturnom centru imaju sjajnu priliku da ovladaju znanjima i veštinama iz oblasti slikarstva uz odličnog predavača koji će voditi Školu slikanja, akademskog umetnika Nikolu Pešića.

Akademski slikar Nikola Pešić, koji će voditi Školu slikanja, nedavno se predstavio lajkovačkoj publici: https://lajkovacnadlanu.rs/2021/07/29/samostalna-izlozba-nikole-pesica-u-lajkovcu-i-predstavljanje-slike-kosmologija/

Related posts

Leave a Comment