ŽESTOK SEPTEMBARSKI START, DANAS 12 NOVOZARAŽENIH

Prva tri dana meseca septembra u znaku su naglog povećanja  broja novozaraženih korona virusom. Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje, na području Lajkovca je 12 novih slučajeva infekcije. Samo u prva tri dana septembra na području opštine Lajkovac registrovano je 26 novih slučajeva zaražavanja korona virusom.

U Kolubarskom okrugu je prema današnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Valjevo 141 novozaražena osoba: u Valjevu 101, u Osečini 9, u Ubu 8, Ljigu 6 i Mionici 5.

U Lajkovcu je trenutno 60 aktivnih slučajeva obolelih od korona virusa.  Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid-19 infekcije, od početka epidemije u Lajkovcu je 1685. Od početka epidemije u Lajkovcu je bitku sa koronom izgubilo 30 osoba.

Zaključno sa 2. septembrom, u procesu masovne imunizacije stanovništva protiv korona virusa na području opštine Lajkovac dato je ukupno 6258 doza vakcina, od toga:  prvih doza 3056, drugih 2969 i  treću dozu vakcine primilo je do sada 233 Lajkovčana.

U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjim podacima hospitalizovano 69 kovid pacijenta, navedeno je u izveštaju Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

Dnevni izveštaj Kovid – 19 :

Related posts

Leave a Comment