HUMANITARNA AKCIJA GORANA SAVIĆA ZA PETRA BATRIĆEVIĆA

Izašlo je iz štampe drugo izdanje knjige “Biram život”, autora Gorana Savića. S obzirom da zbog okolnosti pandemije nakon prvog izdanja promocija knjige nije održana, knjiga će lajkovačkoj publici najverovatnije biti predstavljena početkom septembra.

A u iščekivanju promocije, autor knjige je osmislio humanitarnu akciju: cena knjige je 600 dinara, a sav prihod od prodaje knjige biće uplaćen za pomoć u lečenju i rehabilitaciji Petra Batričevića.

Za sada, kniga se može naći samo lično kod autora, na raspolaganju je i mogućnost da autor knjigu kupcu pošalje  poštom, uz plaćanje pouzećem.

Zainteresovani za kupovinu Goranove knjige i učešće u humanitarnoj akciji  za Petra Batrićevića mogu se javiti autoru na broj telefona 063/414 – 682, preko mesingera na FB ili SMS porukom, kao i na email: gsavic.lajkovac@gmail.com

Tim povodom, Goran Savić je za portal lajkovacnadlanu.rs rekao:

“Ko se nije borio protiv samoga sebe, taj ne zna šta je borba. Ja sam u toj borbi pobedio, a utiske sam podelio sa čitaocima knjige “Biram život”. Pobede nema, ako ne veruješ u nju pre borbe. Moj dug prema svima koji su me pomogli na putu pobede, odužiću humanitarnom akcijom i sav prihod od prodaje knjige će ići u te svrhe. Još jednom izražavam veliku zahvalnost gospodi Aci Vidiću – izdavaču, Darenu Milivojeviću- recenzentu i Živoradu Bojičiću iz Opštinske uprave opštine Lajkovac. Uz to, imam potrebu da saopštim, da izdavanjem ove, a i budućih knjiga, odlučio sam da se politički penzionišem i više se neću baviti politikom!”

U izdanju Književne omladine Valjevo i uz podršku Opštinske uprave Lajkovac, prva knjiga Lajkovčanina Gorana Savića, roman pod vrlo motivacionim naslovom “Biram život”, izašla je iz štampe krajem januara. Knjiga je nastala na osnovu ličnog iskustva, nakon preživljenog vrlo teškog moždanog udara. Osnovna poruka romana je jasna i nedvosmislena: biraj život, veruj u sebe i bori se!

Goran se izborio, ostaje sada da svi zajedno pomognemo Petru i svima u okruženju kojima je pomoć potrebna.

Related posts

Leave a Comment