ZADESNA SMRT LAJKOVČANINA, MALOLETNA TRUDNA LJIŽANKA NOŽEM UBILA MUŽA

Javnost je danas u Lajkovcu najpre bila uznemirena informacijom koja se prenela brzinom svetlosti, nastalom površnim sagledavanjem stvari i brzopletim zaključivanjem slučajnih prolaznika, da se na Jelića brdu navodno dogodilo ubistvo, ali je vrlo brzo utvrđeno i šta se uistinu dogodilo.

O ubistvu nema govora, reč je zapravo o zadesnoj smrti 55.- togodišnjeg Lajkovčanina Lj.B. koji je iznenada preminuo na Jelića brdu, kada je iz svog doma pošao na posao. Ljudi koji su prolazili tom frekventnom deonicom, uočili su pokriveno telo, kao i prisustvo policije i vozilo hitne medicinske pomoći, što je u prvi mah prolaznicima ukazivalo na to da se dogodilo ubistvo.

Da je reč o prirodnoj smrti, izazvanoj srčanim udarom, potvrdili su i lekari i policija.

Taman kada se utvrdilo šta se zapravo u Lajkovcu dogodilo, iz susednog nam Ljiga stigla je vest o ubistvu koje je po svemu sudeći izvršila šesnaestogodišnja maloletna trudnica.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, uhapsili su šesnaestogodišnjakinju iz okoline Ljiga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je ona sinoć, u porodičnoj kući, nožem u grudi ubola dvadesetjednogodišnjeg nevenčanog supruga, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Opštoj bolnici u Valjevu.

Osumnjičena je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, privedena sudiji za maloletnike Višeg suda u Valjevu, saopštila je Policijska uprava Valjevo.

Kako nezvanično saznajemo, ubistvo se dogodilo u romskom naselju Milavac kod Ljiga, a šesnaestogodišnja devojka je u policiji priznala da je izvršila ubistvo. Njeni motivi za izvršeno ubistvo za sada nisu poznati.

Related posts

Leave a Comment