ZA ŠAMPIONSKU TITULU IGRAĆE ODBOJKAŠICE UBA I TENT-a

Završena su polufinalna nadmetanja plej-ofa Superlige Srbije za odbojkašice, posle kojih smo dobili finaliste, a to su Ub i TENT. Dakle, u finalu se sastaju prošlogodišnji osvajač Kupa i prvak države.


Međutim, njihovi suparnici im nisu dozvolili da olako dođu do priliku da se bore za šampionsku titulu, pogotovo se to odnosi na Partizan u nadmetanju sa Obrenovčankama. Beogradski tim je dokazao da nije slučajno eliminisao lajkovački Železničar, bez obzira što je tim iz Lajkovca bio favorit u četvrtfinalu.


Ponovo je Jedinstvo namučilo Ub, kao i u polufinalu Kupa. Ubljanke su na svom parketu, posle velike borbe, prvi meč dobile sa 3:2, ali su drugu utakmicu, u gostima, dobile sa 3:1.

TENT i Partizan su igrali tri utakmice, a Partizan je prvu u Obrenovcu dobio ubedljivo sa 3:0. Međutim, posle velike borbe, Obrenovčanke su uzvratile pobedom u Beogradu od 3:2, da bi majstoricu u svojoj hali dobile sa 3:1, ali je i tada Partizan pružio odličan otpor.


Termini finalnih utakmica su 1, 4. i 7. april, ako bude potrebe 10. i 14. april, s obzirom da se finale igra na tri dobijena meča.

Related posts

Leave a Comment