ŽELEZNIČAR POBEDIO SLOBODU I OSVOJIO TRI NOVA BODA

FK Železničar je u 21. kolu Srpske lige Zapad danas na stadionu u Lajkovcu savladao užičku Slobodu sa 1:0. Jedini gol postigao je Miloš Petrović u 45. minutu, dakle pred sam kraj prvog poluvremena.


Na stadionu u Lajkovcu viđen je borben meč, pravi prvenstveni, ali malobrojni gledaoci nisu mogli uživati u kvalitetu igre. Nadajmo se da će vremenom i igra Železničara postati bolja, za sada je važno da se osvajaju bodovi jer ove godine minimum pet klubova ispada iz zapadne grupe Srpske lige.

Železničar se pomerio za jedno mesto na tabeli, ima dva boda više od Smedereva i šest više od Tutina, koji je prvi ispod crte za ispadanje u niži rang.

Posle utakmice pauze vratio se pouzdani šef odbrane Tintor, a šef stručnog štaba Jovica Damnjanović izveo je ovaj sastav: Ranković, Bošković, Đermanović, Pavlović, Tintor, Radenković, Đukić (Jevremović), Vujičić, Nikolić (Lakušić), Petrović (Matović), Rakić (Stevanović).


Lider Sloga iz Požege, ubsko Jedinstvo i Trepča nastavljaju sa pobedama, u ovom kolu svi su pobedili na gostovanjima, kao i Budućnost Krušik koja je do prve pobede došla protiv Bana u Raškoj.


Sloga je sa 55 bodova najverovatnije obezbedila plasman u viši rang, ariljska Budućnost ima 41 bod, Trepča i Jedinstvo po 39, dok Budućnost Krušik na sedmom mestu ima 34 boda.

Sledećeg vikenda Železničar igra u Petrovcu na Mlavi protiv petoplasirane Sloge.

Related posts

Leave a Comment