REZULTATI KOŠARKAŠA U DOIGRAVANJU ZA VIŠI RANG

Muška ekipa KK Železničar, kao drugoplasirani tim Druge regionalne lige – Zapad 1 – Grupa A (iza valjevskog Radničkog) trenutno je učesnik doigravanja za Prvu regionalnu ligu. Iz ove grupe u baražu je i Šabac, dok su tri najuspešnija tima iz grupe B Mileševac iz Prijepolja, požeška Sloga i Morava iz Zablaća.

Do sada su odigrana tri kola, u kojima je Želja zabeležio dva poraza i pobedu. U prvom kolu je Mileševac, najozbiljniji pretendent na plasman u viši rang, u Lajkovcu ubedljivo savladao našu ekipu sa 90:66. U drugom kolu minimalan poraz nekompletnog Železničara u Zablaću od 92:90, pritom su košarkaši Marka Rosića imali poslednji šut na utakmici, ali ga nisu iskoristili.


U subotu uveče u Lajkovcu prva pobeda u doigravanju – Železničar je savladao Slogu iz Požege sa 77:67, što je sjajan rezultat, imajući u vidu i činjenicu da je Sloga u prethodnom kolu pobedila Radnički na svom parketu.


U vođstvu je Mileševac sa 14 bodova, koji je sinoć u derbiju pobedio Radnički u Valjevu sa 86:77, slede Valjevci sa 12 , pa Sloga sa 10 i Železničar sa 9 bodova.


U sledećem kolu 3. aprila lajkovački košarkaši gostuju požeškoj Slogi.

Related posts

Leave a Comment