POBEDE I RUBRIBREZE I ZADRUGARA

Lajkovački klubovi su, izgleda, fatalni za Jedinstvo iz Vladimiraca. Posle Zadrugara i Rubribreza je pobedila na gostovanju u ovom posavsko-tamnavskom mestu. Na izuzetno teškom terenu i po vrlo hladnom vremenu rezultat je bio 1:0, a jedini gol postigao je Jović u 19. minutu. Tri dragocena boda za „Brezu“.


FK Rubribreza: Terzić, Simić, Jović, Pavlović, Stanojević, Mijušković, Gligorić, Matić, Đukić, Adamović, Radovanović.
Zadrugar je na svom stadionu savladao Borac iz Lešnice sa 2:0. Bila je to teška i tvrda utakmica, u kojoj dugo nije bilo golova, a teško je bilo i stvarati šanse po raskvašenom i blatnjavom terenu. Zeleno-beli su srećno poveli dvadesetak minuta pred kraj meča, autogolom jednog fudbalera odbrane Borca. Desetak minuta pred kraj konačan rezultat postigao je sjajni strelac Vlada Jerinić.


Zadrugar je posle dve pobede na startu prvenstva izašao iz kritične zone. Nalazi se na 11. mestu sa 20 bodova, čak sedam više od Radničkog Klupci. Na 13. mestu je Rubribreza sa 11 bodova, koliko ima i Mladost (DD).


Sledećeg vikenda, u 18. kolu Kolubarsko-mačvanske zone, Rubribrezu očekuje veliki izazov jer u goste dolazi lider Rađevac. Zadrugar gostuje Mladosti iz Dračića, timu iz okoline Valjeva. Mladost se nalazi na pretposlednjem mestu sa 9 bodova.

Na vrhu tabele postalo je jako zanimljivo: Rađevac ima 39 bodova, valjevski Radnički 36, a Sloga iz Bosavaca i Vrelo Sport po 35.

Related posts

Leave a Comment