MINIMALAN BROJ NOVOOBOLELIH, VAKCINISANO 426 LAJKOVČANA, DRUGI DAN BEZ PREMINULIH U OKRUGU

Prema podacima Doma zdravlja Lajkovac, tokom prethodna dva dana evidentiran je po jedan novi slučaj zaražavanja, a sa ta dva nova slučaja, od početka januara je na ovom području registrovano ukupno 89 novih slučajeva zaražavanja korona virusom.


Zaključno sa 27. januarom, u lajkovačkom Domu zdravlja vakcinisano je do sada 426 stanovnika lajkovačke opštine. Svi do sada vakvinisani primili su kinesku vakcinu, a očekuje se i isporuka ruske vakcine.

U Kolubarskom okrugu je danas drugi dan za redom bez umrlih od posledica korona virusa.


Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 34 novopozitivnih u okrugu, na području lajkovačke opštine ni danas nema novih slučajeva zaražavanja korona virusom.


Od 34 novih slučajeva, u Valjevu je 26, u Ubu i Osečini po četiri osobe su novopozitivne, dok u Lajkovcu i Ljigu danas nema novih slučajeva.


U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovana su 83 pacijenta sa kliničkom slikom kovid 19 infekcije, deset više u odnosu na prethodni izveštaj.

Podaci o broju laboratorijski potvrđenih slučajeva kovid 19 infekcije i ishodu lečenja (stanje na dan 28.01.2021.) sadržani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment