SMANJUJE SE BROJ NOVOZARAŽENIH: JUČE NIJEDAN, DANAS DVOJE

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Valjevu, na području lajkovačke opštine juče nije evidentiran ni jedan novi slučaj, a danas je dvoje novopozitivnih na korona virus. Napominjemo, da za juče i danas još nema podataka Doma zdravlja Lajkovac o broju novozareženih, podaci se očekuju sutra, ali po svemu sudeći značajnijih odstupanja nema. Jučerašnji dan je bio u Kolubarskom okrugu sa najmanjim brojem novoobolelih u trećem talasu (30), a i sa najmanjim brojem hospitalizovanih kovid pacijenata u valjevskoj bolnici (86).


Generalno, broj novoobolelih u opštini Lajkovac i kompletnom Kolubarskom okrugu je u opadanju.


Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Valjevu, u protekla 24 časa na području Kolubarskog okruga bilo je 33 novih slučajeva . Najviše novih slučajeva zaražavanja korona virusom zabeleženo je u Valjevu – 20, Mionica četiri, Ubu i Osečini po tri, Lajkovcu dva i Ljigu jedan.


U odnosu na prethodni izveštaj, u Opštoj bolnici Valjevo sada se na lečenju nalazi već 101 pacijent sa kliničkom slikom infekcije Kovid 19.


Podaci o broju laboratorijski potvrđenih slučajeva Kovid 19 infekcije i ishodu lečenja (stanje na dan 17.01.2021. u 13.00) sadržani su u priloženoj tabeli.

Related posts

Leave a Comment