JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONE, DANAS 6 NOVOPOZITIVNIH

Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, preminula je još jedna osoba iz Lajkovca i to je od početka pandemije 17.-ta žrtva korona virusa na ovom području, a danas je 6 novopozitivnih na području lajkovačke opštine.


Prema podacima Doma zdravlja Lajkovac, 13. januara evidentirano je na ovom području 6, a 14. januara 3 nova slučaja zaražavanja korona virusom. Od početka januara je na području opštine Lajkovac obolela 61 osoba.


Prema najnovijim, današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu je dvoje preminulih i 46 novozaraženih.


Usled posledica infekcije korona virusa umrla je jedna osoba iz Lajkovca i jedna osoba iz Valjeva. Od 46 novozaraženih, u Valjevu je 24 novopozitivnih, u Lajkovcu i Mionici po šest, Osečini pet, Ljigu troje i u Ubu dvoje novoinficiranih.


Prema poslednjim informacijama, u Opštoj bolnici u Valjevu hospitalizovano je 96 pacijenata sa kliničkom slikom kovid 19 infekcije.


U Kolubarskom okrugu na listi neizlečenih je 6.208 osoba, od čega je na području Lajkovca 640 osoba, ili nešto više od 10%. I današnji Izveštaj Zavoda za javno zdravlje Valjevo sadrži napomenu, da Izveštaj uključuje i podatke 11 naknadno pristiglih obrađenih prijava oboljevanja iz 2020. godine .


Podaci o broju laboratorijski potvrđenih slučajeva  kovid 19 infekcije i ishodu  lečenja (stanje na dan 15.01.2021.):


Related posts

Leave a Comment