TRINAESTA ŽRTVA KORONA VIRUSA, JEDAN NOVOOBOLELI

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, na području Lajkova usled posledica infekcije korona virusom preminula je još jedna osoba i to je trinaesta žrtva od početka pandemije na ovom području.


Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, na području opštine Lajkovac danas je evidentiran jedan novooboleli, dok je virus laboratorijski potvrđen ukupno kod 60 osoba na području okruga.


Prema podacima Doma zdravlja Lajkovac, juče (u nedelju 27. decembra) registrovan je jedan novi slučaj zaražavanja, u subotu 9, dok je u petak prisustvo korona virusa potvrđeno kod sedam osoba. Tokom decembra je na području opštine Lajkovac obolelo ukupno 395 osoba. Broj obolelih na dnevnom nivou je na ovom području već ustaljeno jednocifren.


Prema današnjim podacima, pored jedne preminule osobe sa područja Lajkovca, korona virus je na području Kolubarskog okruga odneo je još pet života osoba iz Valjeva.


Prema najnovijim informacijama, u valjevskoj bolnici hospitalizovano je 136 pacijenata.


Podaci o broju lboratorijski potvrđenih slučajeva Kovid 19 infekcije i ishodu lečenja (stanje na dan 28.12.2020 u 13 časova), uz napomenu Zavoda za javno zdravlje Valjevo, da samo Dom zdravlja Ljig kontinuirano šalje podatke o izlečenim licima i da ovaj izveštaj sadrži podatke koje je dostavio Dom zdravlja Osečina , dok ostali domovi zdravlja to još nisu učinili .

Related posts

Leave a Comment