ODBOJKAŠICE POBEDILE PARTIZAN

Teže nego što se očekivalo, posle skoro dva i po sata igre, odbojkašice Železničara su večeras na svom terenu u devetom kolu Superlige Srbije savladale beogradski Partizan Soker. Gošće su čak vodile sa 2:1 u setovima, što je bio signal za uzbunu u redovima ekipe Branka Kovačevića, tako da je ekipa Železničara sigurnom igrom dobila četvrti set i tajbrek za konačnih 3:2. Po setovima rezultat se kretao ovako: 25-21, 24-26, 20-25, 25-19 i 15-9.


Fenomenalnu partiju odigrala je Milana Rajlić, završivši meč sa 31 poenom. Mirosavljević i Mitrović su osvojile po 14, Gajić 13 (pet blokada), Batinić 9, Kutlešić 6, Savić 4, Perović 3, a Uzelac jedan poen.


Rezultati ostalih susreta devetog kola: Spartak-Klek 3:1, Beograd-Ub 0:3 i TENT-Srem 3:2. Odložena je utakmica između Jedinstva i Crvena zvezde.


Na tabeli ubedljivo vodi Ub sa svih devet pobeda i 27 poena, dok drugoplasirani TENT ima pobedu manje, ali 22 poena. Železničar je nakon večerašnje pobede sada na trećem mestu sa šest pobeda i utakmicom manje, a na četvrtom Crvena zvezda sa pet pobeda i dve utakmice manje. Jedna od njih je upravo utakmica sa Železničarom, odložena na molbu uprave beogradskog kluba. Slede Srem, Partizan, Jedinstvo, pa Klek i Spartak, dok je na začelju bez ijedne pobede ekipa Beograda.sa

Related posts

Leave a Comment