ČOVEKA POKOSIO AUTO NA ZAUSTAVNOJ TRACI AUTO PUTA


N. M. (42) iz Babajića kod Ljiga poginuo je sinoć nadomak Lajkovca, kada je na njega naleteo automobil na putu Preljina-Beograd.
Kako je potvrđeno na licu mesta, muškarac je stao u zaustavnu traku i izašao iz svog vozila, dok je stajao pored svog vozila, kolima ga je pokosio za sada nepoznati vozač, pri čemu je stradao na licu mesta.


Nesreća se dogodila u Donjem Lajkovcu. Na deonici auto-puta Ljig-Lajkovac, u smeru ka Lajkovcu, zbog saobraćajne nesreće bila je zatvorena vozna traka. Na ovom delu puta saobraćaj se odvijao usporeno, vozila su se kreću preticajnom trakom, dok je uviđaj u bio u toku. Brojne ekipe bile su na uviđaju, uključujući i ekipu područne Policijske stanice Lajkovac.


Putevi Srbije u blagovremenom saopštenju odmah objavili: ” Auto-put E-763, deonica Ljig – Lajkovac, na oko 10km od petlje Ljig u smeru ka Lajkovcu, saobraćaj se odvija usporeno jednom saobraćajnom trakom, zbog saobraćajne nezgode. Ekipe su na terenu.Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.”

Nakon uviđaja, saobraćaj na ovoj deonici je normalizovan, a nadležni učesnike u saobraćaju upozoravaju, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Related posts

Leave a Comment