ZAVIRITE U SVET RADNJE “NOI GIARDINO” U LAJKOVCU

 

Svojevrsnu atrakciju već par meseci u Lajkovcu predstavlja Trgovinska radnja “Noi giardino 1”. Radnja se nalazi u centru Lajkovca, u ulici Kneza Miloša, samo nekoliko koraka od glavne ulice iznad Doma penzionera i ima prostrani parking.

Ako se povedete za prevodom imena radnje, pomislićete da je reč samo o piljari, ali radnja je svojevrsni vrt i uistinu čudesna bašta koja obiluje brojnim zanimljivostima u ponudi.

Uvek sveža Minas kafa, po krajnje pristupačnoj ceni specificnost je ove trgovine. Veliki broj Lajkovčana stekao je već naviku da pije isključivo kafu kupljenu upravo u ovoj radnji, a kako saznajemo, pojedini je već onima koji su je ovde u gostima probali uveliko u šalju druga mesta svojim rođacima i prijateljima.

Inače, a posebno sada u vreme slava, radnja obiluje ponudom svega neophodnog za sve vrste proslava. U ponudi su ukrasi za slavski kolač, kao i kompletan materilal za torte i kolače, sve vrste kora, dekoracija za torte, maštoviti dekorativni i jestivi ukrasi za torte svih namena, korpice za kolače, namenske salvete i tanjiri za torte…

Poseban kuriozitet radnje je najširi asortiman brašna, za kojim je prava pomama, posebno onog mlevenog na kamenu. Tu su i već gotove smese za zdrave vrste hlebova, kao i druge smese neophodne za pripremu kolača.
Povoljno i sveže možete naci na jednom mestu robu na meru, od osnovnih namirnica, začina, čajeva, brašna, žitarica, semenki, dakle kompletnog programa zdrave hrane, do uobičajenih artikala koji su u masovnoj potrošnji, poput brojnih neobičnih vrsta ratluka, alve, sušenog i kandiranog voća, svih vrsta zdravog ulja i sokova.

U ponudi je svakako i sezonsko voće i povrće, uvek sveže i odličnog kvaliteta. Piljara je zapravo jedan bitan segment radnje, ali definitivno ne i jedini. U ponudi je zaista puno toga neophodnog za domaćinstvo i gotovo da je nemoguće sve grupisati i pobrojati. Najbolje je uveriti se na licu mesta u radnji, a i oni koji su već stekli naviku da posećuju ovu radnju mogli su primetiti da uvek ima nešto novo i maštovito, poput ulja od koštica kajsije, nove vrste meda, čija semeki, ratluka sa kandiranom korom pomoranže ili nečeg sličnog.

Vlasnica radnje Jelena je maštovita i preduzimljiva. Još uvek opipava puls kupaca i ponudu prilagođava tražnji. Čini se da sa puno ljubavi i entuzijazma vodi radnju i nastoji da joj podari unikatan pečat, u čemu je i uspela.

Ideja je da kupac na jednom mestu kupi sve zdravo i vrhunskog kvaliteta za dnevne potrebe i za sve vrste porodičnih slavlja i okupljanja, kao i da svoje navike u ishrani obogati nečim novim i zanimljivim, pre svega zdravim.

Zdrava hrana, prvi je utisak kada se u radnju uđe, a i definitivan utisak. I svako ko je u “Noi giardino” jednom ušao, našao je nešto za sebe, zbog čega se iznova vraćao.

Related posts