POČELA NASTAVA I U OBRAZOVNOM CENTRU STRANIH JEZIKA PATTERSON

 

Sa početkom nove školske godine, uz poštovanje svih neophodnih mera, otpočeli su časovi u Obrazovnom centru stranih jezika PATTERSON, koji u Lajkovcu izuzetno uspešno funkcioniše blizu tri godine.

Obrazovni centar stranih jezika PATTERSON otvara mogućnost svima da nauče engleski jezik i namenjen je svim uzrastima na svim nivoima. Škola ima saglasnost Ministarstva prosvete i polaznici škole, po njenom završetku, dobijaju Sertifikat o odgovarajućem stadijumu savladanog engleskog jezika.

Engleski se ovde, u prvoj privatnoj školi engleskog jezika u Lajkovcu, u moderno, namenski opremljenom i uređenom prostoru, može naučiti kroz formu engleskog zabavišta (za decu uzrasta od 4-7 godina), kroz konvencionalne kurseve, kao i kroz individualnu i grupnu nastavu.

Školu vodi mlada i ambiciozna Dragana Tomić, koja je u Americi završila dva fakulteta: psihologiju i engleski i španski jezik.

Gotovo da nema osobe koja nema potrebu da svoj engleski usavrši, a vise nema ni razloga da oni koji engleski jezik ne znaju dozvole sebi da ih nepoznavanje jezika sputava i bude im prepreka ni na putovanju, ni u poslu.

Ovde je otvorena mogućnost da engleski usavršite i u onoj oblasti koja je vasa interesna sfera, shodno tome za koju vrstu konverzacije želite da se pripremite i kojim poslom ili aktivnostima se bavite.

Od osnivanja, kroz Obrazovni centar stranih jezika PATTERSON uspešno je prošao veliki broj polaznika svih kategorija. Časovi su za sve kategorije polaznika kreativno osmišljeni, posebno za najmlađe. Vlasnica škole Dragana Tomić, puna ljubavi i entuzijazma za posao koji radi, uvek ima obilje lepih i maštovitih iznenađenja za svoje polaznike i uvek iznađe način da se jezik sa lakoćom savlada. Draganino bogato iskustvo iz sveta sporta, posebmo iz uspešnog trenerskog rada, dragoceni su sada pogotovo u radu sa decom i mladima, jer uvek iznađe načina da ih motiviše za učenje i postizanje najboljih rezultata.

Časovi se inače organizuju u manjim grupama ili individualno, a posebno sada maksimalna pažnja posvećena je merama koje su na snazi, vezano za epidemiološku situaciju.

Obrazovni centar stranih jezika PATTERSON nalazi se u centru Lajkovca, preko puta Gradske kuće, u ulici Slobodana Jovanovića br. 7, a zainteresovani sve informacije mogu dobiti na broj telefona 065/ 3431-441, ili lično u školi.

Related posts