SAOPŠTENJE OO SNS LAJKOVAC

 

Opštinski odbor Lajkovac najoštrije osuđuje huliganske, kriminalne i nasilničke napade na institucije države i organe reda.

Još više šokira činjenica da tajkuni i takozvane vođe opozicije, koji nisu uspeli u svojoj ideji bojkota izbora, na kojima je narod Srbije jasno i glasno poručio da veruje Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću; opet nasiljem pokušavaju da se dokopaju vlasti, ugrožavajući zdravlje svojih građana. I to sve u jako teškom trenutku za našu zemlju, kada se Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem bori s koronavirusom i na još više različitih frontova.

Sva dešavanja od sinoć i preksinoć samo nanose štetu Srbiji i zdravlju našeg naroda, zato apelujemo na poštovanje reda i zakona, kao i svih mera u borbi sa pandemijom. Molimo građane da budu odgovorni, da se ponašaju u skladu sa preporukama predsednika Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, jer samo zajedno možemo izaći kao pobednici iz trenutne situacije. Poručujemo svim našim građanima da ćemo sačuvati mir za našu zemlju, jer predaja za Srbiju i našeg predsednika Aleksandra Vučića nikada nije bila opcija.

OO SNS Lajkovac

Related posts