JOŠ ŠEST STANOVNIKA SA TERITORIJE OPŠTINE LAJKOVAC ZARAŽENO VIRUSOM COVID-19

SAOPŠTENJE

Opštinski štab za vanredne situacije obaveštava javnost da je na teritoriji opštine Lajkovac potvrđeno još šest novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19. Obolele su četiri osobe muškog pola i dve ženskog. Prema informacijama dobijenim od nadležnih ustanova preduzete su sve neophodne mere kako za obolele tako i za sve osobe sa kojima su bili u kontaktu i članove uže porodice.

Od početka pandemije a zaključno sa današnjim danom na teritoriji opštine Lajkovac ukupno je testirano 72 osobe u Lajkovačkom Domu zdravlja, dok je kod 23 potvrđeno prisustvo virusa COVID-19.
Ukupan broj izlečenih osoba na teritoriji opštine Lajkovac do sada je 5. Oni se nalaze u kućnoj izolaciji i dalje pod kontrolom nadležnih ustanova.

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac još jednom apeluje sugrađanima da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova i da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije. Takođe molimo sugrađane ako primete simptome virusa COVID-19 da se bez odlaganja jave na broj telefona Opštinskog Kol centra 014/3431-120 ili na broj telefona Doma zdravlja Lajkovac 014/3431-124.

ŠTAB ZA VS OPŠTINE LAJKOVAC

Related posts