DONACIJA PEKARE „TWEETY”

Lajkovačka pekara „TWEETY” otpočela je danas najavljenu isporuku toplog peciva koje će biti deljeno korisnicima socijalne zaštite – konkretno korisnicima Usluge pomoć u kući. Korisnika ove usluge socijalne zaštite na teritoriji opštine Lajkovac ima ukupno 31.

“Isporuka peciva je otpočela danas i vršiće se svakoga dana, sve dok traje vanredno stanje,” rekla je kratko danas prilikom prve isporuke gazdarica pekare Veroslava Petrović.

Distribuciju peciva će korisnicima u ime Štaba za vanredne situacije vršiti negovateljice – geronto domaćice.

Negovateljica Jelena Anđelković kaže, da su korinici Usluge pomoć u kući bili danas prijatno iznenađeni ovom novinom i da je ovaj gest naišao na sjajan prijem svih u okruženju.

Pekara „TWEETY” je jedan od prvih donatora u vreme vanrednog stanja Štabu za vanredne situacije opštine Lajkovac i od starta je rečeno da će isporuka peciva biti upravo za ovu osetljivu grupu stanovništva.

Iako je reč o pekari koja ima samo jedno prodajno mesto, lajkovačka privatna pekara „TWEETY” je do sada u svim situacijama, i lepim i kritičnim, pokazala izuzetno visok stepen društvene odgovornosti.

Štab za vanredne situacije opštine Lajkovac se zahvaljuje na svim do sada pristiglim donacijama i poziva sve privredne subjekte sa teritorije opštine Lajkovac da se uključe u ovu akciju. Sve potrebne informacije u ovoj situaciji, pa i one vezane za donacije, mogu se dobiti pozivom na broj telefona Štaba 014/3431-120.

Related posts