IZREČENE JOŠ DVE NOVČANE KAZNE ZBOG NEPOŠTOVANJA MERA

Prema obaveštenju Štaba za vanredne situacije, sinoć je u 17:20 časova u Polcijsku stanicu Lajkovc privedeno jedno lice, S.P. (1984), zbog nepoštovanja mere zabrane kretenja u periodu od 17 do 5 časova ujutruo. S.P. je po skraćenom postupku sprovedeno u odeljenje prekršajnog suda u Ljigu dežurnom sudiji. Nakon saslušanja, sudija je doneo rešenje i izrekao novčanu kaznu u iznosu od 50 000 dinara.

Danas je u 8:30 časova u Polcijsku stanicu Lajkovc privedeno jedno lice starije od 65 godina, T.S. (1949), i protiv njega je podneta prekršajna prijava. Lice je potom po skraćenom postupku sprovedeno u odeljenje prekršajnog suda u Ljigu dežurnom sudiji. Nakon saslušanja, sudija je doneo rešenje i izrekao novčanu kaznu u iznosu od 50 000 dinara.

Štab za vanredne situacije još jednom apeluje na svoje najstarije sugrađane, kojima je strogo zabranjeno kretenje, da se pridržavaju ove mere i da za sve potrebne informacije pozovu broj telefona 014/ 3431 – 120. Štab i volonteri će ima u svako doba izaći u susret.

Related posts