POZIV ŽENAMA ZA SEMINAR “RODNE ULOGE U DOMAĆINSTVU”

Žensko udruženje kolubarskog okruga u okviru projekta „Nevidljivi rad žena na selu“ poziva žene sa područja Kolubarskog okruga (Valjevo, Osečina, Ljig, Ub, Lajkovac i Mionica) da se prijave na besplatni seminar „Rodne uloge u domaćinstvu“.

Seminar će se održati od 27.03. do 29.03.2020. godine u Novom Sadu, a cilj seminara je da ženama sa teritorije Kolubarskog okruga približi pojmove rodnih uloga, rodnih stereotipa, neplaćenog kućnog rada i rodne ravnopravnosti.

Ako ste aktivne, volite da upoznajete nove ljude, da stičete nova znanja i budete važan akter u donošenju promena u svojoj zajednici, pridružite nam se.
Troškove prevoza, hotelskog smeštaja, ishrane i radnih materijala pokriva Žensko udruženje kolubarskog okruga.

Sve žene zainteresovane za učešće na seminaru prijave mogu poslati do 15.03.2020. dodina na mejl adresu zenekolubara@yahoo.com. U prijavi treba navesti ime, prezime, kontakt telefon, godinu rođenja, mesto u kom živite i zašto želite da učestvujete na seminaru. Sve prijavljene žene će najdalje do 20.03.2020. godine biti obaveštene da li su izabrane za učešće na seminaru.

Projekat „Nevidljivi rad žena na selu“ je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji u okviru projekta „Rodno odgovorno upravljanje – Preraspodela naplaćenog rada“ koji je finansiran iz sredstava Velike Britanije i Britanske ambasade i ima za cilj da podigne vidljivost rada žena na selu koji one obavljaju u svakodnevnoj brizi o kući i porodici.

Related posts