SAOPŠTENJE UDRUŽENJA “BaziMili” Lajkovac

“Udruzenje “BaziMili” je došlo do informacije, da je ovih dana u Mionici ženska osoba prodavala slikovnice, predstavljajući se ljudima kao majka iz Lajkovca, koja ima dva sina i ćerku i da jedan njen sin ima autizam. Time je direktno aludirala na naše Udruženje i lažno se predstavljala. Udruženje želi da skrene ljudima pažnju, da oni ne prodaju nikakve slikovnice i nisu bili u Mionici.

Udruženje sve akcije koje sprovodi, to radi transparentno i ljudi mogu uvek sve videti na FB strani Udruženja za pomoć osobama sa autizmom “BaziMili” Lajkovac i u istoimenoj FB grupi Udruženja. Takođe, Lajkovac na dlanu je do sada objavio svaku akciju koju je udruženje sprovodilo.

Udruženje se trenutno sprema za Mini bazar i učešće u manifestaciji Ulica otvorenog srca, koja će biti humanitarnog karaktera i napominje da je to jedini događaj i akcija koju trenutno sprovode.

Usled nemilog događaja, u pripremi su identifikacione kartice i ovlašćenja koje će članovi Udruženja ubuduće uvek imati sa sobom, kako bi se eventualne buduće prevare sprečile.

Zahvaljujemo se još jednom svima koji su na bilo koji način do sada pomogli rad udruženja i ovim putem ohrabrujemo ljude da svakom ko se predstavi kao Udruženje Bazi Mili iz Lajkovca, traže potvrdu identifikacije.”

Udruženje “BaziMili”Lajkovac

Related posts