DAN OTVORENIH VRATA – POSETA PREDSEDNIKA OPŠTINE PRVACIMA

Treći dan bogatog i sadržajnog programa obeležavanja Dečije nedelje u OŠ “Mile Dubljević” bio je rezervisan za tradicionalni Dan otvorenih vrata i posetu predsednika opštine. Za razliku od prethodnih godina, kada su đaci dolazili u Gradsku kuću, ovoga puta vrata škole bila su otvorena za posetu predsednika opštine.

Predsednik opštine Andrija Živković je povodom Dečije nedelje, u pratnji direktorke škole Biljane Žujović i učiteljica, posetio tri odeljenja prvog razreda, uručio im poklone i razgovarao sa decom.

Predsednik je prvacima uručio prigodne poklone: lopte, vijače, pištaljke…Poseta predsednika opštine prvacima protekla je u krajnje opuštenoj, prijatnoj i neformalnoj atmosferi. S obzirom da je i sam prosvetni radnik, koji je blizu deceniju radio upravo u ovoj školi, predsednik je sa lakoćom uspostavio komunikaciju sa decom, na najrazličitije teme. Deca su bila slobodna, radoznala, pitala su predsednika sve što su želeli, od toga kako je biti predsednik do toga kako je bilo kada je on išao u školu, izražavali su slobodno svoje želje, a zanimljivo je da je većina prvaka znala ime i prezime predsednika opštine…

Prvaci, učiteljice i direktorka, bili su sjajni domaćini predsedniku. Poseta je krunisana sjajnom priredbom učenika i javnom prezentacijom folklorne radionice.

Related posts