U SUBOTU ODBOJKAŠICE DOČEKUJU EKIPU SPARTAKA

Jesen je donela početak prvenstva i povratak u sportske hale.

U drugom kolu Superlige Srbije sezone 2019/20, u subotu 12. oktobra, odbojkašice Železničara dočekuju ekipu subotičkog Spartaka.

Utakmica OK Železničar Lajkovac – OK Spartak Subotica je od 19 sati u Sportskoj hali u Lajkovcu.

Ovo je sjajna prilika za navijače da na domaćem terenu, na samom startu jesenjeg dela prvenstva podrže vlasnice duple krune, koje su u ovoj godini doživele apsolutni trijumf.

Svoju prvu utakmicu u novoj sezonu odbojkašice Železničara odigrale su 5. oktobra protiv Vizure. “Ajkulice” su nakon sjajne borbe u Beogradu pobedile tesnim rezultatom 3:2.

Posle najvećeg uspeha u istoriji lajkovačkog sporta, osvajanja „duple krune“ – titule šampiona i Kupa Srbije – odbojkašice Železničara započele su potpuno spremne novu sezonu.

Početku nove sezone, pored oficijelnih priprema, prethodila su učešća odbojkašica Železničara na Balkanskom kupu u Turskoj i turniru u Rumuniji, što je svakako pomoglo da klub odmeri svoju snagu i koriguje detalje.

U takmičarsku 2018/19 ušle su sa znatno izmenjenim sastavom, praktično bez kostura ekipe koji je ostvario istorijski uspeh. Međutim, stigla su pojačanja i klub ima iste ambicije kao i na startu prethodnog prvenstva i kup takmičenja, dakle odbrana duple krune.

Šef Stručnog štaba i dalje je Mirjana Musulin, koja je s razlogom stekla poverenje predsednika kluba Živorada Lazarevića.

Odbojkašice Železničara kreću u nove pobede i maksimalna i bezrezervna podrška publike koju imaju im puno znači.

Dakle, subota 12. oktobar od 19 sati, Sportska hala Lajkovac!

Related posts