ŠANSA ZA POSAO U NEMAČKOJ KOMPANIJI IGB AUTOMATIVE

Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompanija IGB AUTOMOTIVE planira da otvori novi proizvodni pogon i raspisuje konkurs za prijem novih radnika u proizvodnom pogonu. Tim povodom kompanija IGB održaće 27. 28. i 29. septembra 2019 god. u holu Kulturnog centra Lazarevac, Hilandarska 2, 11550 Lazarevac, od 9 do 17h Dan karijere na kojem će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i postanete deo IGB-a! 

Naime, usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, nemačka kompanija IGB AUTOMOTIVE planira da otvori novi proizvodni pogon i raspisuje konkurs za prijem novih radnika u proizvodnom pogonu. Tim povodom u holu Kulturnog centra u Lazarevcu 27. 28. i 29. septembra od 9 do 17h biće održani Dani karijere na kojem će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija. Ovo je idealna priliku da svi kandidati koji traže posao popune prijavu i prilože radnu biografiju.

IGB AUTOMOTIVE Inđija jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB AUTOMOTIVE ima više od 2.000 zaposlenih.
Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

Zašto IGB AUTOMOTIVE?

Kompanija IGB AUTOMOTIVE je za dvanaest godina svog poslovanja ostvarila i važan strateški cilj upošljavajući više od 2000 ljudi sa teritorije opštine Inđija. Nalazi se na listi kompanija sa najvećim brojem zaposlenih i predstavlja snažan oslonac daljem razvoju lokalne zajednice. Tome u prilog govori i stav da su vrata kompanije otvorena svima koji su uporni, vredni i imaju želju da svoje znanje, veštine i stručnost upotrebe radi ostvarenja zajedničkog cilja, a time i ličnog zadovoljstva. Briga o zaposlenima, kao i članovima njihovih porodica je strateški cilj kompanije i na njemu se insistira od osnivanja kompanije, sa istom tendencijom i u budućem periodu.

Pozivamo sve zainteresovane da posete Dane karijere i dobiju sve neophodne informacije vezane za zapošljavanje u kompaniji IGB. Naš stručni tim predstaviće Vam kompaniju, njen potencijal, principe dobre poslovne prakse, sistem obuke i mogućnost neprestanog napredovanja zaposlenih.

Related posts