NOVO RUKOVODSTVO FK RUBRIBREZA

Na Vidovdan 28. juna, održana je Skupština FK Rubribreza. Izabran je novi upravni odbor, kao i novi predsednik, sekretar i sportski direktor kluba.

Novi predsednik FK Rubribreza je Ivan Stefanović, koji se najpre zahvalio starom rukovodstvu koje je ostvarilo najeći uspeh kluba – baraž za ulazak u Zonu.

Novi upravni odbor kluba čine: Ivan Stefanović, Goran Tomić, Marko Ivković, Srećko Stefanović, Zoran Vasiljević, Bojan Ivković, Nenad Blažić, Nemanja Spasojević i Miodrag Adamović. Za sportskog direktora kluba izabran je Goran Tomić, a za sekretara Miladin Jakovljević.

Novoizabrani predsednik kluba obećao je, da će se boriti za što bolji plasman ekipe, kao i da će u dogovoru sa trenerom Srećkom Stefanovićem uraditi sve da se u prelaznom roku obezbede pojačanja na ključnim pozicijama, dok je kompletan dosadašnji igrački kadar ostao.

” Pored naše ljubavi prema fudbalu, entuzijazam koji nas okuplja i animira leži upravo u činjenici da je jako važno za život sela da klub živi”, kaže Stefanović.

Da li je to FK Rubribreza dao lekciju svim seoskim sportskim klubovima, posebno OFK Jabučje, čija je uprava istog dana dala ostavku i najavila moguće gašenje kluba sa tradicijom, koji su održale brojne generacije entuzijasta!?

Related posts