JULSKI PROGRAMI TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Program Turističke organizacije opštine Lajkovac za jul 2019.- te biće bogat i raznovrstan, prilagođen letu i ukupnom ambijentu vezanom za manifestaciju Dani Lajkovca i obeležavanje gradske slave Ognjene Marije. Ovo je period kada je Lajkovac izuzetno posećen i jako je važna organizacija upravo programa masovnog karaktera.

I ove godine, biće organizovane već tradicionalne manifestacije: “Ribolovački kotlić”, „Dani vodenica na Kolubari i Toplici“, „Istok-Zapad lajkovačkom prugom“, “Kolubarski kotlić”…

Milutin Ranković, direktor Turističke organizacije opštine Lajkovac je i član Organizacionog odbora manifestacije “Dani Lajkovca 2019.” i obeležavanja gradske slave “Ognjene Marije”, a najavljujući julske programe, za portal LAJKOVAC NA DLANU kaže:

“Turistička organizacija opštine Lajkovac u julu će imati pojačane programske aktivnosti, kojima će ujedno dati doprinos i “Danima Lajkovca” koji su posvećeni Gradskoj slavi Ognjenoj Mariji.

U subotu 6. jula, uoči Ivanjdana, učešćem na manifestaciji „Ribolovački kotlić“ u organizaciji Ribolovačkog kluba Šaran, kraj Kolubare, Turistička organizacija će se predstaviti propagandnim materijalom, mapama, brošurama i pre svega majicama i biorazgradivim keceljama sa logom Turističke organizacije Lajkovca i Ribolovačkog društva Šaran, koje će nositi učesnici takmičenja u kuvanju čorbe, kao i kratkim scenskim nastupom (angažovanjem glumca ili estradnog umetnika).

U periodu od 15-20 jula, održava se manifestacija „Dani vodenica na Kolubari i Toplici“. U tom terminu radi se na pojačanoj propagandi o vodenicama, a glavni multimedijalni program posvećen vodenicama pred Jolića vodenicom biće otvoren 16. jula, dok će 17. jula na istom mestu biti organizovan umetničko-scenski program „Istok-zapad lajkovačkom prugom“.

Manifestacija “Kolubarski kotlić, u saradnji sa lajkovačkim lovačkim društvom “Dragan Radović” biće organizovana u nedelju 28.jula. Turistička organizacija sprema kulturno – umetnički program, pehare i diplome pobednicima, kao i majice sa logom Turističke organizacije Lajkovca i manifestacije.”

Kako saznajemo, detalji svakog pojedinačnog programa su u fazi detaljnijeg preciziranja i blagovremeno će biti precizirani posetiocima.

Related posts