FINALE KUPA SRBIJE 10. MARTA U LAJKOVCU

Lajkovac je drugi put zaredom domaćin odbojkaškog finala Kupa Srbije u obe konkurencije.

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije održan je sastanak sa predstavnicima klubova koji su konkurisali za organizaciju finala Kupa Srbije 2018/2019. u obe konkurencije. Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, nakon otvaranja koverata sa ponudama, saopštio je da je najbolju ponudu dostavio Železničar iz Lajkovca. U nedelju, 10. marta Lajkovac će drugi put zaredom biti domaćin obe finalne utakmice Kupa Srbije 2018/2019.

Železničar je prošle godine izvanredno organizovao finale Kupa i pritom osvojio trofej pobedom nad odbojkašicama Crvene zvezde, s kojima se sastaje i ovoga puta.

Za dva pehara igraju Železničar, Zvezda i Radnički.

U prvoj utakmici, u finalu 54. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša igraće Crvena zvezda – Radnički doo iz Kragujevca.
U drugom meču, što će biti završni susret 53. izdanja Kupa u konkurenciji odbojkašica, za pehar će se boriti Crvena zvezda i domaći Železničar iz Lajkovca.

Odbojkašice Železničara na svom terenu brane titulu još uvek aktuelnog pobednika Kupa Srbije.

Predloženi termini utakmica su 17 i 19.30 časova, a posle dogovora sa RTS, koji će direktno prenositi oba meča, biće saopšteni tačni termini.

Sastanku su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, Živorad Lazarević, predsednik Železničara iz Lajkovca, Dušan Vulović, direktor Radničkog iz Kragujevca, Nemanja Opačić, koordinator mlađih selekcija Radničkog i Danilo Mrđa, tim menadžer Crvene zvezde.

Related posts