OGLASILI SE ZAVETNICI

ZAVETNICI LAJKOVAC – Nastaviti borbu protiv kriminala i korupcije!
ZAVETNICI LAJKOVAC – Pozdravljamo aktivnosti MUP-a i borbu protiv kriminala i korupcije!

Opštinski odbor Srpskog sabora Zavetnici u Lajkovcu saopštio je jutros da pozdravlja aktivnosti MUP-a Republike Srbije u kojima je uhapšeno osam lica osumnjičenih za nameštanje tendera i malverzacije u Lajkovcu.

“Poznato je da su Zavetnici u Lajkovcu odavno kost u grlu za sve one koji se ovu opštinu pljačkali, devastirali i degradirali. U više navrata rukovodstvo opštinskog odbora Zavetnika zahtevalo je fomiranje Saveta za borbu protiv korupcije pri Opštini.”, ističu Zavetnici.

Zavetnici poručuju da očekuju nastavak aktivnosti i proveru svih velikih infrastrukturnih projekata Opštine Lajkovaca od kojih neki već čitavu deceniju nisu privedeni nameni, a za koje se i danas iz opštinskog budžeta izdvajaju sredstva!

“Tu pre svega podsećamo na gradski bazen, fabriku za prečišćavanje otpadnih voda, terene sa veštačkom travom, agro-biznis centar, amfiteatar u osnovnoj školi… Ukazujemo na dva tendera i jedan aneks ugovora za radove u ulici Dimitrija Tucovića; takođe podsećamo da je izvođač radova na školi u Jabučju otišao u stečaj, a radovi završeni nakon osam godina, što otvara prostor za sveobuhvatnu istragu sa ciljem da se ustanovi da li je bilo kršenja Zakona. “, navode Zavetnici.

Lajkovački Zavetnici poručuju da je sve ove slučajeve neophodno temeljno ispitati i odgovorne privesti pravdi.

“Svaki korak u borbi protiv kriminala, korupcije i zloupotrebe položaja je velika pobeda naše ideje i našeg programa. Naš odbor je u potpunosti spreman da podrži uspostavljanje vladavine zakona, prava i pravde u Lajkovcu za dobrobit svih naših sugrađana.”

Informativna služba Srpskog sabora Zavetnici

Related posts