DANAS “ULICA OTVORENOG SRCA”

Štandovi Novogodišnjeg mini-bazara biće postavljeni od 10 časova na platou ispred Gradske kuće, a prihod od prodaje predmeta sa štandova PU „Leptirić“, OŠ „Mile Dubljević“ i Gradske biblioteke ići će u humanitarne svrhe. Svečano otvaranje je u 12 sati, kada će nastupiti hor Muzičke škole „Živorad Grbić“ i Baletski studio „Idea“.

Predstava „Uobraženi vitez u novogodišnjoj noći“ počeće u 12.30, a zatim slede programi polaznika Plesnog kluba RMP iz vrtića „Leptirić“, učenika OŠ „Mile Dubljević“ i Dramskog studija „Maštomanija“. Nastup mađioničara je u 14 časova. Ulicu otvorenog srca posetiće Deda Mraz, najmlađe će zabavljati klovnovi, animatori i štulaši.

Turistička organizacija je pripremila nastup uličnog benda „Bogdan i Buca“, gitariste Enesa LJajića i Mačvanskog hora, kao i likovne radionice na otvorenom. Na štandovima mini bazara prodavaće se novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, ručni i dekupaž radovi, med i pčelarski proizvodi i drugo.

Opština Lajkovac je pokrovitelj „Ulice otvorenog srca“, koja se po treći put održava danas na na platou ispred Gradske kuće. Organizator je Kulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama.

SUBOTA 29.DECEMBAR – Gradski trg

SATNICA PROGRAMA:

10:00 Novogodišnji mini bazar
– Prodajni štandovi izlagača
– Humanitarni štandovi OŠ „Mile Dubljević“, PU „Leptirić“ i Gradske biblioteke
12:00 Otvaranje manifestacije
– Obraćanje direktora KC „Hadži Ruvim“
– Hor muzičke škole „Živorad Grbić“
– Baletski studio „Idea“
12:30 Novogodišnja predstava „Uobraženi vitez u novogodišnjoj noći“
13:00 Novogodišnji program:
– Polaznika plesne škole RMP iz PU „Leptirić“
– Učenika OŠ „Mile Dubljević“
13:30 Dramska radionica „Maštomanija“
14:00 Mađioničarska predstava

Gosti Iznenađenja:

– Deda Mraz
– Klovnovi Paja i Dule
– Animatori (Maša i Meda, Elza i Olaf)
– Štulaši
– Ulični svirači
– Mačvanski hor

Pokloni iznenađenja!

Related posts